Klub nebo dilna Praha 9?
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Klub nebo dilna Praha 9?
Zdravim, rad bych se zeptal, zda nevite o nejakem klubu ci dilne v okoli Prahy 9? S preferenci (rc) letadel. Modelaril jsem cca 10 let zpatky a docela to chybi
Diky moc
Re: Klub nebo dilna Praha 9?
Co konkrétně si představuješ? Svazarm už jaksi není. Jsem v klubu, ale tam si každý dělá své a jen chodíme na letiště, tedy abys rozuměl, každý sám podle svých časových možností. Dilnu společnou nemáme, každý svou. Vyloženě o klubu v této oblasti nevím. Ještě by se našel kroužek. Jinak na Praze 7 je někde dílna, kde si ta patřičný obulus zaplatíš čas a nějaký vercajk. Někde tu o tom je i vlákno.
P.S. podívej se třeba na stránky SMČR - http://www.svazmodelaru.cz/seznam-klubu-smcr/, jeden klub je ale plastikářský, druhý je zdejší (pod RC mánii), a Albatros má myslím letiště už mimo Prahu, ale jak fungují, nevím.
P.S. podívej se třeba na stránky SMČR - http://www.svazmodelaru.cz/seznam-klubu-smcr/, jeden klub je ale plastikářský, druhý je zdejší (pod RC mánii), a Albatros má myslím letiště už mimo Prahu, ale jak fungují, nevím.
Hitec Aurora 9X
Na Praze 9 a okolí jsou celkem tři modelářská letiště. Běchovice, Slatina a Podolanka. Tam se scházejí lidé, kteří ti určitě rádi poradí a pomohou se ke koníčku znovu vrátit.
Pokud se nemýlím, tak letiště Podolánka patří klubu Albatros. Ta další dvě neznám. Létat se chodí také do Vinoře na golfák a jsou i další plácky, i kousek od Prahy. Ovšem třeba náš klub je plný, další členy už dlouho nepřibral. Jde o to, co hledáš, zda plac na létání, nebo pomocnou ruku.
Hitec Aurora 9X
Zdravím,
jsem členem v Běchovicích i na Slatině. Pokud budeš chtít kontakty na vedení tak napiš SZ.
Pat
jsem členem v Běchovicích i na Slatině. Pokud budeš chtít kontakty na vedení tak napiš SZ.
Pat
Futaba T14SG
Velox II, Piper clipped w., Bücker 133 Jungmeister, Slow Poke
Velox II, Piper clipped w., Bücker 133 Jungmeister, Slow Poke
A pod co patří Kbely? Žil jsem v domnění, že je to taky Praha 9. Táta je tam členem.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu