Instalačky RealFlight

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
walter2

Instalačky RealFlight

#1 Příspěvek od walter2 »

Dá se nějak dostat k intstalačkám RealFlight 6.5 ?

Před časem jsem zakoupil RealFlight 6.5 včetně Interlinku , ale po reinstalaci PC jsme v krabici,kterou jsem pečlivě uschoval našel jen polystyrén a fakturu. DVDčko jsem někde ztratil (nebo dobře uschoval). Děti chtějí zpět svůj oblíbený simulátor a dle výrobce se dá update stáhnout pouze , pokud už mám RealFlight nainstalvaný.

Podotýkám, že platný aktivační klíč (číslo na Interlinku odspoda) mám. Potřebuju "jen" isntalačky. Nový simulátor kupovat nechci a freeware verze simulátoru taky nesháním.

Díky
f4u

Re: Instačky RealFlight

#2 Příspěvek od f4u »

Zkusil jsem pohledat na internetu, pokud má někdo čas a chuť se probírat tunou fake odkazů tak ať to zkouší :D Výrobce je k**ot a s touhle možností nepočítá, ale asi počítá s tím že každý bude mít CD mechaniku 8O
Jeti DC-16
F4U Corsair (Saito FG-60R3), Swift 2, VSB-66 Orlice 4,35m, Sopwith Pup 1,35m, Mustang P51
jio

#3 Příspěvek od jio »

Mám 5 a pak až 7.5. V případě, že by šlo tvé SN použít i na 5, mohu ho dát někde ke stažení.
Google našel ale i torrent pro 6.5, nezkoumal jsem to.
walter2

#4 Příspěvek od walter2 »

Díky. Fake odkazy na stažení jsem taky našel, ale tím si nepomůžu. Torrenty nevyužívám, tak jsem ještě zkusil výrobci napsat a pak se kdyžtak ozvu nebo zariskuju s torrentem.
sky59

#5 Příspěvek od sky59 »

To su tusim 2 dvd takze vyrobca to na net nedava
Mam tri sety kupene zo zeme draka za 30e, len som vo viedni, ak by si mal cestu dvd ti dam zadara, usb stick potrebujem
walter2

#6 Příspěvek od walter2 »

Tak výrobce je v tomto ohledu opravdu dekády za současnpou IT praxí. Odpovědě, ať si seženu DVDčka na bazaru.... Ještě tomu dám týen, zda se někde doma DVD nevyloupne a pak se kdyžtak ozvu. Díky všem za nabídky.

Hello,

There is no digital download version of RealFlight 6.5 and we no longer produce the disc media. We would not be able to assist with your issue, however, if you were able to find a disc second hand, you would be able to use your same license with it.

Take care,

Zach || Product Support
zdzd

#7 Příspěvek od zdzd »

No, oni ti hlavně napsali, že už ten sim nepodporují. Download není, disky nedělají. Nicméně přidali pozitivní informaci, že pokud je kdekoliv seženeš, bude na to tvůj klíč fungovat.
Vita_1

#8 Příspěvek od Vita_1 »

No to jsou ty výhody legálního software :-) Výrobce si nechá zaplatit haldu peněz, a když máš problém pošle Tě do kopru. Ať žije podpora zákazníků. Každopádně většinou se "neoficiální " verze skládá z originální instalačky a nějakého cracku. Takže pokud ji někde stáhneš a při instalaci použiješ svoje sn a originál ovladač bude to fungovat.
walter2

#9 Příspěvek od walter2 »

Díky všem, kteří jste nabídli pomoc. Vyčkávací taktika se mi vyplatila a když došel tiskárně papír, tak se DVD našlo za náhradními papíry společně s dalším RC SW. Tímto bych chtěl výrobci RealFlight poděkovat za vytvoření příležitosti uklidit si vše, co se PC týká; možnost projít všechny DVD obaly včetně "Prasátka Pepy" a "Traktora Toma" a za další objevy zapomenutých věcí v naší domácnosti.

V neposlední řadě bych rád poděkoval i za naše děti, které se pocvičily v trpělivosti, čekat na RC simulátor. Bude se jim to v životě hodit.

P.S. Osobně by se mi bývalo bylo hodilo lépe, kdybych DVD nezašantročil nebo kdyby byly instalačky legálně dostupné ke stažení. Mohl jsem ušetřit několik hodin času ....
walter2

Re: Instalačky RealFlight

#10 Příspěvek od walter2 »

Ještě malé doplnění. RealFlight používá 2 sériová čísla k aktivaci:
1. číslo na Interlinku
2. číslo na DVD

Obě čísla jsou pro aktivaci potřeba, takže když jsem naivně sháněl instalačky ke stažení, tak bych SW stejně nezaktivoval....
Poučení: zálohovat jak DVD, tak i sériové číslo z DVD.
walter2

#11 Příspěvek od walter2 »

Tak příběh má pokračování. Před 4mi lety byl synek na simulátor ještě malý a tak trénoval maximálně vznášedlem po vodě a k letadlům se nedostal. Teď už dostal na letadla chuť a přestože ovladač byl zabalený a nepoužívaný, tak už nefunguje a to ani na PC, kde před 4mi lety fungoval.

Takže tentokrát mám instalačky, seriová čísla, ale nemám ovladač. Ty ovladače musí být totální šmějd. Nechoval jsem se k tomu nikdy špatně a první ovladač odešel ještě v záruce a vyměnili mi ho a další odešel přestože jsem ho ani nepoužíval.

Real Flight už nikdy nekoupím. Syn bude trénovat na nějakém free simulátoru.
prikrylm

#12 Příspěvek od prikrylm »

A potřebuje RealFlight nějaký extra ovladač, nebo zvládne libovolný "joystick"? Že by se použilo prakticky libovolné rádio buď přímo, nebo s nějakým tím malým "čudlíkem"...

Jinak PhonixRC, PicaSim, MultiFlight...
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
jio

#13 Příspěvek od jio »

Mám stejný problém. Mám instalačky, ovladač a seriové číslo, ale nejde to instalovat. Už jednou to tak bylo. Napsal jsem na firmu a poslali mi nové seriové číslo a s tím to nainstalovat šlo. Po výměně počítače to opět nešlo nainstalovat a tak jsem znovu zkusil kontakt po mailu, ale už bez úspěchu. Mail adresy jsou mrtvé. Převzala to firma Horizon Hobby, ale tam už není mail, kde je kontaktovat. Jen něco jako automat jak je tomu třeba u bank. Klasický obchod typu kup a dál už neotravuj. Nepomohly ani nalezené speciální návody pro instalaci. A tak to leží ve skříni.
prikrylm

#14 Příspěvek od prikrylm »

A nedalo by se "nějak" dohodnout se steamem? (https://store.steampowered.com/app/1314 ... r_Edition/)
Jako 45 EUR je dost.. To už je i nějaké reálné RC letadlo...

Za mě PhoenixRC.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
jio

#15 Příspěvek od jio »

To možná ano, ale nevidím důvod znovu platit za něco, co jsem už zaplatil.

Jinak četnost používání je u mne asi podobná jak u walter2 nebo i nižší. A tak je sim pro mě spíše jen něco, co mám pro případ, že přijde návštěva a já ji potřebuji nějak zabavit. A tak holt budu muset vymyslet něco jiného.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“