He 162 Freeair

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
ARNOLD
Kontaktovat uživatele:

He 162 Freeair

#1 Příspěvek od ARNOLD »

Mrkněte , :D
Je to moje filmová prvotina ,tak se prosím zdržte nechutných komentářů:lol: .Je to jenom taková srandička,ale nekamenujte mě,fakt jsem ho nechtěl trefit. :D

http://www.presneletani.cz/pracovni/he162F.divx :lol:
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od BOSS8 »

8O To je točený přímo na ruzyni co ? hmmmm dobrý - asi většina ví co tím myslím :roll: , už chápu ty co vymýšlí omezující vyhlášky a už vím proč nás otravujou policajti na poli :evil: kde se lítalo roky a nikomu to nevadilo "DÍKY"
ARNOLD
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ARNOLD »

Hele Bossáku to si děláš srandu nebo to myslíš vážně? :?: Fakt nechápu co jsi tím chtěl říct :?: :?: :?:
Honza

#4 Příspěvek od Honza »

BOSS8 píše:8O To je točený přímo na ruzyni co ? hmmmm dobrý - asi většina ví co tím myslím :roll: , už chápu ty co vymýšlí omezující vyhlášky a už vím proč nás otravujou policajti na poli :evil: kde se lítalo roky a nikomu to nevadilo "DÍKY"

Ano, zvlášť ČSA by se měly zasadit o omezení modelářů, aby náhodou někdo z jejich zaměstnanců nelétal na place před garáží. Nebuď směšný. Kolik normálních lidí se dostane tam co on? A naopak, každý idiot může vzít model a jít si zalítat někam za letiště, nejlíp do osy dráhy.
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od BOSS8 »

Zřejmě nemáš tušení o opatření MD kuli kterému budem volat řídícího letového provozu, jestli si můžem hodit větroně aby jsme neohrožovali provoz na Ruzyni, projdi si diskuzi. Nebo čti ---http://lis.rlp.cz/ais_data/aic/data/c_2008-013.pdf
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od BOSS8 »

Honza píše:
BOSS8 píše:8O To je točený přímo na ruzyni co ? hmmmm dobrý - asi většina ví co tím myslím :roll: , už chápu ty co vymýšlí omezující vyhlášky a už vím proč nás otravujou policajti na poli :evil: kde se lítalo roky a nikomu to nevadilo "DÍKY"

Ano, zvlášť ČSA by se měly zasadit o omezení modelářů, aby náhodou někdo z jejich zaměstnanců nelétal na place před garáží. Nebuď směšný. Kolik normálních lidí se dostane tam co on? A naopak, každý idiot může vzít model a jít si zalítat někam za letiště, nejlíp do osy dráhy.

Jo já už to chápu - na střeše Šestky a vedle hangáru se dá tedy lítat a ....
vlknew1
Kontaktovat uživatele:

He 162 Freeair

#7 Příspěvek od vlknew1 »

Souhlasím s boss8, blbněte a za chvíle nebude kde létat.
Již jsem zažil, že podobný "pilot" létal s EPE na louce, kde vždycky bez problému letali modeláři, ale nabral dítě, nic se nestalo, ale starosta dotyčné obce tam zakázal létat......
Tož Arnolde...... příště to chce větší a těžší........a kameramana odvážíš do Motola.......

Vlk
pozemni_personal

#8 Příspěvek od pozemni_personal »

Doufám že to nebylo přímo do koulí. :lol: :lol: :lol:
bezmozek
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od bezmozek »

Tak video tak za tři, moc akční to není a hudba mi nějako nesedla.
Ke sporu v tomhle vlákně:
Chápu BOSSe i ARNOLDa, nemyslim, že tenhle prcek nějak fatálně ohrozil klid vzdušného prostoru nad Prahou, o to tu nejde, prostě si lítal mezi lidma a takovejma pitomostma to začíná a pak se toho chytí nějakej kkt s kulatym razítkem a máme po žížalkách všichni :roll:
Radši v hospodě bez peněz, než na svahu bez olova
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od BOSS8 »

Chlapi já nemám nic proti, ale lítejte tak aby jsme nikomu nedávali důvod nás buzerovat. Aby ouřadové pochopili že se mají zaměřit hlavně na nováčky s rc sety, už několikrát jsem zažil že si někdo koupí éro a s absolutní neznalostí si to hodí kde se mu zachce, naposledy nás bylo asi6-7 na poli starý paprikové přijdou a aspon se zeptají na kanál, kde startujeme ,kam přistáváme. Najednou si to přihasí nějakej mladas se Sky L. postaví se 200 m od nás a hodí to tam, vůbec ho nezajímá že ve vzduchu jsou 4 éra, prostě netuší že zapne vysílač a je zaděláno na průser. (skončilo to sestřelem pomocí syntezátoru :lol: ) Každý kdo si koupí nějaký set by měl přímo v prodejně podepsat seznámení se základními pravidly.
To Arnold : neber si to osobně, ale právě takovýma srandičkama si všichni koledujem o nějaké represe, bohužel nás do toho spláchnou všechny dohromady, chudáci maketáři jezdí desítky kilometrů aby si mohli zalítat a pak je stejně někdo sundá protože si kolega hodil EPPáka na ruzyni - tím neříkám že to nařízení jsi zavinil ty, ale je to voda na mlýn těm co by modeláře chtěli vyzmizíkovat.
Honza

#11 Příspěvek od Honza »

BOSS8 píše:skončilo to sestřelem pomocí syntezátoru :lol:

Skvělé, ještě se tím chlub. A kdyby ten model někoho trefil? Máš pravdu, modeláři, kteří dělají bordel si regulaci zaslouží.
ARNOLD
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od ARNOLD »

BOSS8 píše:. Najednou si to přihasí nějakej mladas se Sky L. postaví se 200 m od nás a hodí to tam, vůbec ho nezajímá že ve vzduchu jsou 4 éra, prostě netuší že zapne vysílač a je zaděláno na průser. (skončilo to sestřelem pomocí syntezátoru :lol: ) Každý kdo si koupí nějaký set by měl přímo v prodejně podepsat seznámení se základními pravidly.
.

A nebylo by lepší než ho sundat, za ním zajet a vysvětlit mu to.Takhle jste mu fakt dali lekci. :( Trošku mě začínáš děsit :?

No nic, chtěl jsem vám jen ukázat jak lítá Salamander a zvrtlo se to někam kam jsem nechtěl.
:(
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od BOSS8 »

Já syntézu nemám :D nicméně vůbec jsem neprotestoval, protože lepší SL se sklopenýma ušima než akrobat v mezi očima. Nemusí se to každýmu líbit ,to beru na vědomí. Ale pokud někdo ohrožuje ostatní at je to on kdo zamáčkne slzu. Že si musí chudáček koupit křídlo za 300,- mě vůbec nemrzí , mohl někomu sestřelit éro za 10000,- event. udělat škodu ještě větší. A taky doufáme (všichni co u toho byli) že až to bude reklamovat tak mu prodavač řekne že pokud tam byli jiní modeláři tak se asi setkal s někým na stejném kanále - snad se začne zajímat o to jak provozovat model bezpečně. buhužel je to jen jeden ze sta.
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od BOSS8 »

ARNOLD píše:
BOSS8 píše:. Najednou si to přihasí nějakej mladas se Sky L. postaví se 200 m od nás a hodí to tam, vůbec ho nezajímá že ve vzduchu jsou 4 éra, prostě netuší že zapne vysílač a je zaděláno na průser. (skončilo to sestřelem pomocí syntezátoru :lol: ) Každý kdo si koupí nějaký set by měl přímo v prodejně podepsat seznámení se základními pravidly.
.

A nebylo by lepší než ho sundat, za ním zajet a vysvětlit mu to.Takhle jste mu fakt dali lekci.
:(

To ano , ale nebylo to poprvé a těžko žádat od chlápků co jsou v důchodu a na tom poli lítaj 20 let aby běhali za mladýma a každýmu vyvětlovali co a jak - neměl by to udělat prodavač ? Měl by aspon říct EXISTUJÍ URČITÁ PRAVIDLA než poletíš zeptej se dědků nebo si to přečti. Představte si co se stane až jednou takovýhle šoumen se SL navštíví větronářské letiště kde bude 12-15 3-5ti metrových maket točit stoupák - jediným knoflíkem udělá masakr - to pak asi nepůjde se zlomeným křídlem.
Vím že je to únavný to tady řešit ,každý občas udělá kopanec ale snažte se domýšlet důsledky. how
ronsoc

#15 Příspěvek od ronsoc »

Mozna ze je uzivatelom a najblisie ta zostreli on pomocov syntezátoru alebo co to je ? . :lol:
Mozna sa to potom nebude pacit ani tebe. Vlastne priznajte sa komu by sa to pacilo :cry:
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“