Je to moje filmová prvotina ,tak se prosím zdržte nechutných komentářů:lol: .Je to jenom taková srandička,ale nekamenujte mě,fakt jsem ho nechtěl trefit.
http://www.presneletani.cz/pracovni/he162F.divx
BOSS8 píše:8O To je točený přímo na ruzyni co ? hmmmm dobrý - asi většina ví co tím myslím, už chápu ty co vymýšlí omezující vyhlášky a už vím proč nás otravujou policajti na poli
kde se lítalo roky a nikomu to nevadilo "DÍKY"
Honza píše:BOSS8 píše:8O To je točený přímo na ruzyni co ? hmmmm dobrý - asi většina ví co tím myslím, už chápu ty co vymýšlí omezující vyhlášky a už vím proč nás otravujou policajti na poli
kde se lítalo roky a nikomu to nevadilo "DÍKY"
Ano, zvlášť ČSA by se měly zasadit o omezení modelářů, aby náhodou někdo z jejich zaměstnanců nelétal na place před garáží. Nebuď směšný. Kolik normálních lidí se dostane tam co on? A naopak, každý idiot může vzít model a jít si zalítat někam za letiště, nejlíp do osy dráhy.
BOSS8 píše:. Najednou si to přihasí nějakej mladas se Sky L. postaví se 200 m od nás a hodí to tam, vůbec ho nezajímá že ve vzduchu jsou 4 éra, prostě netuší že zapne vysílač a je zaděláno na průser. (skončilo to sestřelem pomocí syntezátoru) Každý kdo si koupí nějaký set by měl přímo v prodejně podepsat seznámení se základními pravidly.
.
ARNOLD píše:BOSS8 píše:. Najednou si to přihasí nějakej mladas se Sky L. postaví se 200 m od nás a hodí to tam, vůbec ho nezajímá že ve vzduchu jsou 4 éra, prostě netuší že zapne vysílač a je zaděláno na průser. (skončilo to sestřelem pomocí syntezátoru) Každý kdo si koupí nějaký set by měl přímo v prodejně podepsat seznámení se základními pravidly.
.
A nebylo by lepší než ho sundat, za ním zajet a vysvětlit mu to.Takhle jste mu fakt dali lekci.