Easy Copter V6

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
raging

#121 Příspěvek od raging »

já ho ještě pořád mám,tedy Easy copter V2luxe,faktem je,že je mnohem víc rozšířená plastová verze a asi proto,že je levnější a lépe se spravuje.Váhově jsou na tom skoro stejně.Nalétal jsem s ním hodně bez problémů,nějaké pády byly,to se rozumí,vždycky to odnesly lyžiny, ty jsou na kovové verzi dost křehké a nic nevydrží.Dal jsem tam origo z plastové verze EC trochu upravil a bylo.Jinak,jestli máš možnost sehnat EC na 2,4Giga,jdi do toho.
šimon hub
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od šimon hub »

Tak jo,ale asi pujdu do plastové klasiky. :lol:
tomd

motorky pro V6

#123 Příspěvek od tomd »

Nevite kde levne sehnat motorky pro V6?
Luky.Boy

Re: motorky pro V6

#124 Příspěvek od Luky.Boy »

Tak to by som aj ja rad vedel. Diki vopreed :wink:
Luky.Boy

#125 Příspěvek od Luky.Boy »

Nazdaaar Vrtulnikari a hlavne vlastnici tohoto vrtulnicka, dnes mi uz konecne dosiel ten moj Easycopter V6 a mozem v pohode pokracovat v lietani po mesiaci a par dnoch,musim uznat ze na to ze som s nim uz tak dlho nelietal ide mi to este celkom dobre. Letu zdar. :wink:
Luky.Boy

Re: motorky pro V6

#126 Příspěvek od Luky.Boy »

Nazdar, nasiel by sa tu niekto ochotny ktory by mi prevazil ten jednoclanok co je Easycopteri V6? Ja by som si prevazil, lenze nemam doma digitalnu vahu len taku staru a na nej sa to neda odvazit :lol: Diki moooc vopred. majte sa. :wink:
raging

#127 Příspěvek od raging »

promiň,že se ptám,ale proč to chceš vážit? :?:
Kalda

#128 Příspěvek od Kalda »

28 gramů
Luky.Boy

#129 Příspěvek od Luky.Boy »

To raging: Tak preto lebo by som si chcel objednat dvojclankovy aku co ide do lamy a rozobrat ho na 2. A chcel som vediet ze ci by to vahovo vyhovovalo.
To Kalda: Diki mooooc.
Majte sa. :wink:
Luky.Boy

Re: Easy Copter V6

#130 Příspěvek od Luky.Boy »

Nazdars, mám problém s nabíjačkou,včera som dolietal a o 30 min som dal nabíjať aku ten novši a o cca hodinu svietilo na nabíjačke zelené,a pri tom normálny čas nabíjania aku pri lete cca 6min. je cca 1:35hod. Potom cca o 5min zase začalo nabíjat t.j svietila nabíjačka na červeno a už bolo preč 2 hodiny a ešte stále dobíjalo. Dneska som si zas jedenkrát zalietal zo starším aku a o 30 min ako vždy som dal zas dobíjať a pozerám na hodinky že ide to ešte len 10 min a už svietilo na zeleno, potom som to chvíľku sledoval a o minútu sa začalo meniť z červeného na zelené stále dookola, a teraz už stále svieti na zeleno a prešlo cca 20 min. Vie niekto poradiť čo s tým môže byť? Robí to niekomu z Vás rovnako alebo podobne nevšimli ste si to? Diki moc vopred. majte sa. :wink:
raging

#131 Příspěvek od raging »

až to bude svítit trvale zeleně aspoň 10min.je to nabitý.
Luky.Boy

#132 Příspěvek od Luky.Boy »

Tak to mi jasne ze je nabité,ale to stále preblikuje chápeš? raz začne nabíjať potom prestane a tak dookola az raz zastane ta neviem co to ma znamenat.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od Gattor »

konektory? delalo mi to u auta a bylo to tim, ze jeden z tech konektoru vylezl ven z krytu. to ovsem je jiny konektor. tady snad jen zkusit ocistit kontakty. nejak.
Luky.Boy

#134 Příspěvek od Luky.Boy »

Nazdar , už je zase všetko ako má byť,neviem prečo to niekedy tak začne blbnuť. majte sa. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“