Step ONE FPV OSD Frsky

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
otompotom
Kontaktovat uživatele:

Step ONE FPV OSD Frsky

#1 Příspěvek od otompotom »

Ahoj,

chci se zeptat, jestli jste někdo neřešil jak dostat telemetricka data z s-portu přes OSD do FPV brýlí.

Chci si to vyzkoušet na letadélku Step ONE s FPV kabinou.

Děkuji z postřehy.
SIG Piper Clipped Wing - RIP Z-37A ve výstavběMeridian 10ccE-Flite TimberPrcek F3KOrca F3K
Ladislav

Re: Step ONE FPV OSD Frsky

#2 Příspěvek od Ladislav »

Zdravím...model Step One jsem postavil pro kamaráda a občas letam. Ovsem dost upraveny..jiny silnejsi motor CF 2805 Emax, vrtule GWS EP 7/5, regulator, Lipol 3s 800mAh, tudiz nemam pro vyvazeni ve spicce modelu pridanou zatez, křídlo napevno a nabezky křídla a ocasních ploch dolepene balsove nabezky... Tedy asi o něco tezsi...létá skvěle a je mozne se s nim i letové "vyřadit" i diky premotorovani...oproti originalnimu doporucovanemu osazeni, které jsem viděl několikrát letat
Z Vašeho popisu nevyplyva konkretni vybaveni modelu...jestli jej i třeba model "uveze"..
Technické detaily k Vašemu dotazu nevím...co by tam mela byt za telemetrie a proč ?
Orientacne: s mnou výbavou je letový čas az 40 min. Model slusne klouze... Startuje po asi 2 metrech..pristava jako ptak...
otompotom
Kontaktovat uživatele:

Re: Step ONE FPV OSD Frsky

#3 Příspěvek od otompotom »

Dobrý den,

mě jde hlavne o napětí baterie, které by bylo fajn vidět na displeji při FPV letu.

Osazení mám setové, přijímač Frsky X4R a senzor napětí MLVSS, ten bez displeje.

Samozřejmě se dá použít pípak nebo hlášení na vysílači,spíš mě to zajímalo jestli se tím někdo nezabýval a jaký osd modul použít.

Našel jsem MinimOSD

A tento postup instalace tak to asi zkusím.
SIG Piper Clipped Wing - RIP Z-37A ve výstavběMeridian 10ccE-Flite TimberPrcek F3KOrca F3K
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“