Plocha pro RC nedaleko Ořecha (Praha západ)

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
PeZet
Kontaktovat uživatele:

Plocha pro RC nedaleko Ořecha (Praha západ)

#1 Příspěvek od PeZet »

Ahoj,
známý, kterého jsem náhodou v sobotu potkal na výstavě Modely, se mi zmínil, že chodí létat k Ořechu, někde mezi Pražským okruhem a Řeporyjemi. Na mapě mi ale nebyl sto ukázat kde to je. Má být kousek statek a opravna kompresorů? Nevíte někdo kde to může být?

Letu zdar!
PeZet
pepin

Re: Plocha pro RC nedaleko Ořecha (Praha západ)

#2 Příspěvek od pepin »

často vídám létat modeláře u odbočky ke skladu PPL .
Výjezd z Řeporyj směrem na Třebonice--spojku na okruh, parkují v zatáčce před tou světelnou křižovatkou, ale je to tam opravdu na pouze malé poletuchy--ale dá se tam startovat z uzavřeného zbytku asfaltové silnice.

Osobně bych tam ale z létání ani s pidi letadly dobrý pocit neměl, samozřejmě občas přelétají i nad tou silnicí z Řeporyj.

Máš to tam ale opravdu kousíček, před Bilou na světlech doprava, na dalších světlech odbočit doleva na okruh a na dalších světlech doleva na Řeporyje, hned za světlama parkují z tvého směru v zatáčce po pravé straně --tuším u panelu, které přehrazují tu zrušenou starou asfaltku.

směrem k tomu skladu PPL se dá létat nad polem, nebezpečné to létání s menšími modely tam uplně není, spíš by mi vadil ten pocit, že za zády mám hned silnici a projíždějící auta.

https://en.mapy.cz/zakladni?planovani-t ... &xc=%5B%5D
Naposledy upravil(a) pepin dne stř 27.02.2019 22:17, celkem upraveno 1 x.
vladinek

#3 Příspěvek od vladinek »

Chodíval jsem létat sem

https://en.mapy.cz/zakladni?x=14.3733560&y=50.0216177&z=19&base=ophoto&source=stre&id=123545&q=Gran%C3%A1tov%C3%A1

ale už jsem tam asi 2-3 roky nebyl
Je to ve Slivenci to je od Ořecha co by spadl ze stromu a dokutálel se.
DURANGO DEX410v3, XRAY T3, MaxIon, MiniCorado, XENO, X-VERT VTOL a nějaký ty trosky
beka

#4 Příspěvek od beka »

Podle mě je to tady: https://mapy.cz/zakladni?x=14.2831641&y ... d=15306380 je to za Ořechem, je tam kus asfaltu, u vjezdu ze silnice byla překážka, nějaká velká roura z důvodu aby tam nevozily lidi bordel.Jak je to tam ted nevím, rok jsem tam nebyl.
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7
PeZet
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od PeZet »

Díky, pojedu se na uvedená místa podívat.
Letu zdar!
PeZet
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“