FOX EPP 66"

Název je dostatečně samovysvětlující...
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pavelg
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Pavelg »

Nezkoušel jste ho někdo obědnat přímo u výrobce? J-R models ho už radši stahlo ze stránek :-( S dnešním kurzem dolaru bude levnější než u nás.
Pavel
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od davehaja »

Pavelg píše:Nezkoušel jste ho někdo obědnat přímo u výrobce? J-R models ho už radši stahlo ze stránek :-( S dnešním kurzem dolaru bude levnější než u nás.
Je tam pořád.http://www.jr-models.cz/index.php?&desktop_back=eshop&action_back=&id_back=&desktop=eshop&action=zbozi_detail&id=2641 :wink:
Pavelg
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Pavelg »

Před výkendem tam nebyl, chtěl jsem si ho koupit v Bohuňovicích. Nebyl nedávno za 1600 a nějaký drobný?
Pavel
koko
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od koko »

U vyrobce 100 babek i s cestou, to mame dneska 1520,- zitra 1510 ...
Honza

#35 Příspěvek od Honza »

Můj Fox je už doma. Objednávka byla poslaná minulý týden ve čtvrtek večer, balík dorazil v úterý. Včera jsem udělal první tři starty, všechny vlekem, protože jako na potvoru se vyčasilo a přestalo foukat. Osazení je HS-422, 2x HXT900, HXT500, MZK Micro 6, 4xNiMH 650. Létá docela hezky, jen jsme v podvečerním šeru nestoupali do větší výšky kvůli orientaci, takže to byly jen delší poskoky. Poštovné trochu podražilo, a pokud si chcete i přesto udělat radost, neberte verzi s baterkami, ale raději tu s obtisky. Já jsem objednal baterky a místo toho jsem dostal skvělou ukázku nebezpečného odpadu. Nové už jsou prý na cestě.
Pavelg
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Pavelg »

Kde jsi ho obědnával?
Pavel
Honza

#37 Příspěvek od Honza »

Objednával jsem na webu Windrideru, placeno PayPalem. Základní verze teď přijde i s poštovným na 105 USD, není moc co řešit. Ještě než odjedu na dovolenou napíšu o tom pár slov.

http://www.windrider.com.hk/product.asp?id=118 Chce to trpělivost, ten web je pekelně pomalý.
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od davehaja »

DPH jsi platil?
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Johnny »

a sakra.. zacina se mi to mooc libit.. jen tak na kopec za barak.. mohl by jste potom az to budete mit poradne zalitnute napsat neco o letovych vlastnostech a tak??? jedna se mi hlavne o letani na svahu.. je mozno treba pridat do teziste nejake zavazi kvuli silnejsimu vetru.. co kridlo nekrouti se?
Don't drink and drive, smoke and fly.
Honza

#40 Příspěvek od Honza »

Lítá to pěkně, křídlo se nekroutí, ale při akrobacii se docela prohýbá. Asi by nebylo od věci nahradit spojovací trubku tyčí z uhlíku nebo skla. Teď to beru s sebou na dovolenou, až se vrátím, snad budu mít i nějaké fotky.
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Johnny »

už se tešim na fotky.. no asi si ho objednám taky.. napadlo me že by se pro vyvážení na svah mohla dát misto trubky nejaka tyč.. ale to nejspsi budu řešit až ho budu mít doma..
pěknou dovolenou;-) a samá dobrá přistaní...
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Johnny »

tak jsem to nevydržel a koupil jsem si ho taky.. :D pay pal sem zalozil ve ctvrtek a dnes jsem potvrdil kod a objednal u windrider.com .. jsem zvedav kdy a v jakym stavu prijde..
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Johnny »

fox je od pondelka doma a dnes uz je pripraven k letu... nejspis ho pujdu zalitnout na svah.. jsem nadsenej ze "stavby" mel jsem par drobnejsich uprav ale o tom napisu pozdeji clanek na svem webu...
Honza

#44 Příspěvek od Honza »

Dovolená za mnou, Fox je v celku :-) lítá to skvěle, jen fotky nemám, protože jsem byl na kopci sám. Dneska nám tu pěkně fučelo, škoda, že jsem při jednom odhodu ztratil baterky . Asi jsem házel moc silně. :lol:
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Tak tohle ero me docela zaujalo - vypada to na dobry pomer cena / vykon! Zkusim zjistit (nebo nevite uz nekdo), zda se pri objednani vice kusu uctuje porad postovne 35 USD za kus a nebo je tam nejaka sleva?

Bude nejaky ten slibovany clanek?
Odpovědět

Zpět na „Větroně“