Depron Story: Diablo_3D
dnes uploadnem dalsie videiko, stale je to vsak o nicom, len lietanie sem a tam, hmm...
ale uz je tam vidiet naznak visenia a jeden polvykrut
takze sa teste a vecer ocakavajte filmovy trhak priamo tu na RC MANII v diskusii DEPRON STORY: DIABLO_3D

takze sa teste a vecer ocakavajte filmovy trhak priamo tu na RC MANII v diskusii DEPRON STORY: DIABLO_3D
Naposledy upravil(a) cuki dne stř 01.06.2005 20:24, celkem upraveno 1 x.
- PARK fly - F3J/B/F/K -
Re: Depron Story: Diablo_3D
Když jsi stáhnul ten plánek, je to v Acrobatu, v jakým měřítku jsi to tisknul, nebo jak, aby to mělo správnou velikost??? Mám možnost to vyplotrovat...
Zdravím, dík za ten odkaz na "batix.com" mě to éro tam taky zaujalo, tak jsem si ho postavil, schválně jestli tam bude fachčit mega 400/7/12 , tak jsem to zbastlil a je to fakt super, lítá to jak hlamýžď a akrobatí si to jedna báseň, visení mu jde samo... fakt super.
Koukám ty ale dvojplošníky moc nemusíš co ?
Jinak by mě zajímalo kolik ti to hmotí páč ti to lítá jak stíhačka...
Já to postavil z 8mm EPP (moje oblíbené) a s motorem, 3 servy HS 55 a RX MZK 4 to má 180g baterky do toho zatím rvu AVP 1000 3s 1p cca50g (hooodně staré ma prahu smrti)
PS : Ten python musí mít ale sílu, když ho kurtuješ 6-ti M2 šrouby...
Koukám ty ale dvojplošníky moc nemusíš co ?
Jinak by mě zajímalo kolik ti to hmotí páč ti to lítá jak stíhačka...
Já to postavil z 8mm EPP (moje oblíbené) a s motorem, 3 servy HS 55 a RX MZK 4 to má 180g baterky do toho zatím rvu AVP 1000 3s 1p cca50g (hooodně staré ma prahu smrti)
PS : Ten python musí mít ale sílu, když ho kurtuješ 6-ti M2 šrouby...
mnooo... zaciatky su tazke... uz mam pythona len na troch sroboch
jj, dvojplochy mi nejak neberu aj ked priznavam ze niektore ma svojim vzhladom fakt zaujali...
hmotnost je u mna dost problem, nemam totiz prestnu vahu, ale malo by to mat okolo 350g vratane E-Tec 3s 1250mAh (maju nieco pod 100g)
a inak fakt to ero je super, umi toho opravdu hodne, take veci o ktorych som doteraz ani nevedel... len trochu pohnem packami do roznych stran a ono sa to zacne zvyjat v nepredstavitelnych akrobatickych figurach
hmotnost je u mna dost problem, nemam totiz prestnu vahu, ale malo by to mat okolo 350g vratane E-Tec 3s 1250mAh (maju nieco pod 100g)
a inak fakt to ero je super, umi toho opravdu hodne, take veci o ktorych som doteraz ani nevedel... len trochu pohnem packami do roznych stran a ono sa to zacne zvyjat v nepredstavitelnych akrobatickych figurach
- PARK fly - F3J/B/F/K -
Hlavní je že ti to lítá podle tvých představ a jsi s tím spokojený.
Já bych možná zapracoval na malém odlehčení, ale to není podstatné ...
Ještě bych měl malou prosbu ohledně motoru, nemohl bys zjistit zhruba statický tah toho tvýho Pythona ? Byl bych rád za tvoje zkušenosti s tímto motorem (jak jsou na tom ložiska, jak se hřeje, vibrace a tak ) Děkuji moc. O tomto motoru uvažuji do kamarádova stroje, tak jsem zvědav jak je kvalitní.
Jinak za tuto prezentaci tvýho éra si zasloužíš pochvalu, díky za fajn čtení..
Letu zdar!
Já bych možná zapracoval na malém odlehčení, ale to není podstatné ...
Ještě bych měl malou prosbu ohledně motoru, nemohl bys zjistit zhruba statický tah toho tvýho Pythona ? Byl bych rád za tvoje zkušenosti s tímto motorem (jak jsou na tom ložiska, jak se hřeje, vibrace a tak ) Děkuji moc. O tomto motoru uvažuji do kamarádova stroje, tak jsem zvědav jak je kvalitní.
Jinak za tuto prezentaci tvýho éra si zasloužíš pochvalu, díky za fajn čtení..
Letu zdar!