Píchání do Li-Pol

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
vetronista

Píchání do Li-Pol

#1 Příspěvek od vetronista »

Zdravim...som tu nový. . Chcem sa opýtať či je možné nafuknuty článok prepichnut - kvalitne zalepit - a článok dalej používať ... vdaka
Shorty

Re: nafouklá Li-Po

#2 Příspěvek od Shorty »

vetronista píše:Zdravim...som tu nový. . Chcem sa opýtať či je možné nafuknuty článok prepichnut - kvalitne zalepit - a článok dalej používať ... vdaka

Vyzkoušej a už tady zase nebudeš :lol: .
Ale vážně. V momentě, kdy to propíchneš ti nejspíš začne hořet v rukách. Je tady dost videí, kde to propichujou kvůli znehodnocení.
Prostě to NEDĚLEJ!
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
Solim Namez

#3 Příspěvek od Solim Namez »

Shorty píše:

To už jsi někdy viděl? Nebo jenom šíříš "poplašnou zprávu"? :roll:
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jyrry »

Solim Namez píše:To už jsi někdy viděl? Nebo jenom šíříš "poplašnou zprávu"? :roll:

Všeho dočasu.
jyrry.webnode.cz
Solim Namez

#5 Příspěvek od Solim Namez »

Shorty píše: Je tady dost videí, kde to propichujou kvůli znehodnocení.

Každý asi pochopil, že chce případně propíchnout jen obal lipolky :wink: .
Osobně bych to taky nedoporučoval, ale hlavně proto, že ta lipolka už stejně nebude stát za moc.
Shorty

#6 Příspěvek od Shorty »

Solim Namez píše:
Každý asi pochopil, že chce případně propíchnout jen obal lipolky :wink: .

Člověče, nebudeš tomu věřit, ale pochopil jsem to i já. Proč myslíš, že se tady pořád mluví i o riziku při poškození obalu.
No nic za poslední dobu pozoruju mnoho nových odborníků, tak raďte. Já to nepotřebuju zkoušet a nemám chuť se tady s někým handrkovat o svůj názor.
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
macil

#7 Příspěvek od macil »

Nevyskúšaš, nevieš. :wink:
Solim Namez

#8 Příspěvek od Solim Namez »

Napsal jsi:
Shorty píše:V momentě, kdy to propíchneš ti nejspíš začne hořet v rukách.

Tak se tě ptám, ty odborníku, jestli víš o někom, komu se to stalo, nebo jestli jsi to přímo viděl.

Ono se totiž "nejspíš" nestane vůbec nic. Nikomu neradím, aby to dělal, ale to tvoje tvrzení je zkrátka nepravdivé.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od jyrry »

Na YT je plno takovýchto videí.
Zřejmě jsou to všechno poměrně zdařilé fake. Jak jsou ti lidi dneska šikovní, už neupravují jen fotky...
:roll:

edit: tohle je určitě taky dobře zmáknutý podvrh :lol:
jyrry.webnode.cz
jio

#10 Příspěvek od jio »

Solim Namez píše:Napsal jsi:

Tak se tě ptám, ty odborníku, jestli víš o někom, komu se to stalo, nebo jestli jsi to přímo viděl.

Ono se totiž "nejspíš" nestane vůbec nic. Nikomu neradím, aby to dělal, ale to tvoje tvrzení je zkrátka nepravdivé.
Ač nejsem odborník, tak mohu potvrdit, že to po propíchnutí může začít hořet. Měl jsem nafouklou Li-Pol určenou k vyřazení a ze studijních důvodů jsem ji propíchl venku špendlíkem. Ne skrz, ale jen jednu vrstvu. A netušil jsem, jak jsem ještě pohyblivý a jak rychle umím ucuknout s rukou od plamenu.
Solim Namez

#11 Příspěvek od Solim Namez »

jyrry píše:Na YT je plno takovýchto videí.
Zřejmě jsou to všechno poměrně zdařilé fake. Jak jsou ti lidi dneska šikovní, už neupravují jen fotky...
:roll:

edit: tohle je určitě taky dobře zmáknutý podvrh :lol:

Opatrně propíchnutý (pouze) obal lipolky :wink:
Solim Namez

#12 Příspěvek od Solim Namez »

jio píše:Ač nejsem odborník, tak mohu potvrdit, že to po propíchnutí může začít hořet. Měl jsem nafouklou Li-Pol určenou k vyřazení a ze studijních důvodů jsem ji propíchl venku špendlíkem. Ne skrz, ale jen jednu vrstvu. A netušil jsem, jak jsem ještě pohyblivý a jak rychle umím ucuknout s rukou od plamenu.

Ano, může začít hořet. Víš, že po kousnutí do jablka může člověk zemřít? Nemůžu ale proto tvrdit, že když kousneš do jabka, tak nejspíš zemřeš.

Já jsem, také ze studijních důvodů (jen tak ze zvědavosti), propíchal asi deset (obalů) lipolek, a nezačala hořet ani jedna. Nestalo se vůbec nic. Nikomu neradím, aby to dělal, jen uvádím na pravou míru to nepodložené tvrzení.
jio

#13 Příspěvek od jio »

Sám jsi zvýraznil to může, vidíš že jsem psal, že hořela a přesto píšeš, že to je nepodložené tvrzení. S tebou je to holt těžké. Dokud to neblafne i tobě, tak to bude nepodložené tvrzení.
Solim Namez

#14 Příspěvek od Solim Namez »

Celou dobu se tu bavím o tvrzení "V momentě, kdy to propíchneš ti nejspíš začne hořet v rukách." Nejspíš, podle mě, znamená, že s velkou pravděpodobností, téměř jistě. Ne, že se to výjimečně může stát. Asi píšeme každý jinou řečí, když mi nerozumíš. Nechme to už být, každý ať si píchá do čeho chce :wink: .
jirka525

Re: Píchání do Li-Pol

#15 Příspěvek od jirka525 »

A ví někdo proč po propíchnutí obalu začne hořet? Pochopil bych to, kdyby se propíchnutím udělal zktat. Ale prostým vypuštěním kapaliny mě to připadá málo pravděpodobné. Nicméně nikomu nedoporučuji experimentovat tímto způsobem. Já, ač jsem od přírody zvědavý to rozhodně zkoušet nebudu. Už nemám tak rychlé nohy.
Jirka
Jirka
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“