Předem dik tel. 606532159
Pomoc při hledání modelu
Pomoc při hledání modelu
Při dnešním lítání jsem usadil éro do řepky. Po hodině hledání zvítězila řepka
Napadlo mě, že by ho možná šlo najít dronem s přenosem.Je to sice starší samokřídlo HAI, ale je mi líto ho odepsat. Jsem od Libochovic.Přivezu i odvezu
Re: Pomoc při hledání modelu
Spoj se se zemědělci, kteří řepku hnojí a stříkají proti plevelu. Obsluha strojů je dost vysoko takže mají přehled. A když jim označíš prostor kde by mohl model být a oni brzy do pole vyjedou pal je možnost nálezu velká.
- pepinozbrna
- Kontaktovat uživatele:
Nechci ti brát iluze o spolupráci se zemědělci ale moc bych tomu nevěřil.
Já jednou nedobrovolně přistál s easygliderem do pole pár set metrů před kombajnem.
No a spíš se mi zdálo že na to kluci zemědělští šláply když mne viděli jak běžím pro model
.
Já jednou nedobrovolně přistál s easygliderem do pole pár set metrů před kombajnem.
No a spíš se mi zdálo že na to kluci zemědělští šláply když mne viděli jak běžím pro model
Nahoru to půjde ... dolů musí.
- Solim Namez
Vidíš, v kukuřici bys ho asi nenašel. Jsem pro, aby se všechna pole v ČR osela řepkou. Zdravý rozum musí zvítězit nad hloupostí.
Poděkování Petrovi Hynkovi (xpetr)
bez něj bych ho nenašel.Byl v místě kde bych ho určitě nehledal. Najednou vykouknul z řepky ,spočítat brázdy a už jsem šel na jistotu
Ještě jednou dík !!
bez něj bych ho nenašel.Byl v místě kde bych ho určitě nehledal. Najednou vykouknul z řepky ,spočítat brázdy a už jsem šel na jistotu
Ještě jednou dík !!