Scharnhorst - maketa+RC+diorama
Re: Scharnhorst - maketa+RC+diorama
Den se krátí, svatby ubývají, tak jsem týden zamakal na modelu. Mám taky pokrok. 
Den se krátí, svatby ubývají, tak jsem týden zamakal na modelu. Mám taky pokrok. 
Opravna Mercedesů a jeden odjíždí s rozsvícenými světly. Opravář je vysoký 6mm. 
super práce, nádhera...
chtěl bych se zeptat něco k těm leptům.
Potřeboval bych také zhotovit nějaké lepty, (žebříky, schody atd.), pro bitevní loď Wisconsin 1:100 kterou
mám nějaký čas rozestavěnou. To musí být nakreslený přesně v nějakém programu nebo stačí výkres s tvarem a rozměry
a oni si to upraví už sami.
chtěl bych se zeptat něco k těm leptům.
Potřeboval bych také zhotovit nějaké lepty, (žebříky, schody atd.), pro bitevní loď Wisconsin 1:100 kterou
mám nějaký čas rozestavěnou. To musí být nakreslený přesně v nějakém programu nebo stačí výkres s tvarem a rozměry
a oni si to upraví už sami.
Mini Titan, Velocity 90, Azimut Atlantic Challenger, Mangusta 65 Open, Futaba T 14 MZ
Co se týče leptů, tak já si to kreslím sám ve vektorovém programu a dodávám jim PDF na osvit. Oni u Haulera ale přijímají výkresy s rozměry a nakreslí to. Účtují si ale za hodinu grafických prací a tyhle práce trvají docela dlouho.
- ufon13
- Kontaktovat uživatele:
padá mi čelist když tohle co ukazuješ prohlížím.... nádhera .
Já už jsem se vymanil z dvou zakázek pro muzea nejen město čáslav ale také město kolín v 17. století v tisícině.
Tedka dám jen poslední vyfocené fotky EUGENA ze včerejška.
už je jen ve dvou hlavních sestavách, trup a paluba a pro jejich vzájemné pospojování je nutný tento podivný systém stojanu.
No a když už to je nahoře takřka vcelku už to i má vnitřní osvětlení i funkční světlomety :
ve světlometech jsou 5W ledky studená bílá v signálním je jen klasická studená ledka. V nástavbách je nataháno pár ,,hadů,, z ledek miniaturního vánočního světelného řetězu původně na 3 tužkovky, světlo bylo moc bílé na klasické žárovky, takže co ledka to kapka žluto-oranžové barvy na sklo. Řetěz za 45,-kč od vietkongů, byl původně 4m dlouhý a ještě z něj zbylo 60cm.
Já už jsem se vymanil z dvou zakázek pro muzea nejen město čáslav ale také město kolín v 17. století v tisícině.
Tedka dám jen poslední vyfocené fotky EUGENA ze včerejška.
už je jen ve dvou hlavních sestavách, trup a paluba a pro jejich vzájemné pospojování je nutný tento podivný systém stojanu.
No a když už to je nahoře takřka vcelku už to i má vnitřní osvětlení i funkční světlomety :
ve světlometech jsou 5W ledky studená bílá v signálním je jen klasická studená ledka. V nástavbách je nataháno pár ,,hadů,, z ledek miniaturního vánočního světelného řetězu původně na 3 tužkovky, světlo bylo moc bílé na klasické žárovky, takže co ledka to kapka žluto-oranžové barvy na sklo. Řetěz za 45,-kč od vietkongů, byl původně 4m dlouhý a ještě z něj zbylo 60cm.
Pecka. Kdy bude první vyplutí? Předopokládám že to je pro někoho, kdo s tím bude jezdit po různých "šou".
No já to potom sem přestal vkládat, protože jsem se se na RC konverzi tohoto vybodnul. Ale tak cosik z finále přidám.
No já to potom sem přestal vkládat, protože jsem se se na RC konverzi tohoto vybodnul. Ale tak cosik z finále přidám.
V současnosti vlastně už dělám na další čudle. Ta už zase bude RC. Kouknout se můžeš tady: https://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=171&t=125307
- ufon13
- Kontaktovat uživatele:
škoda , že jsi to sem přestal dávat jako inspirace nádherný i pro radiáčkaře.
koukám na odkaz a koukám jak ti pění odlitky v lukoprenu co to je , epox?
pokud ano doporučím ti něco rychlého a méně bublavého. já leju hodně a hodně často už 25 let.
jinak je to zakázka to jo , ale jestli bude jezdit majitel po akcích netuším , první plavbu bych rád do půlky července, ale ještě to je daleko, bedničky skříněčky trubičky a podobně to dá ještě hodně zabrat a to nemluvím o elektrice pro střelbu a kouř.
u toho amíka se zase možná potkáme předběžně se mě ptal zákazník na IOWA v setině........
koukám na odkaz a koukám jak ti pění odlitky v lukoprenu co to je , epox?
pokud ano doporučím ti něco rychlého a méně bublavého. já leju hodně a hodně často už 25 let.
jinak je to zakázka to jo , ale jestli bude jezdit majitel po akcích netuším , první plavbu bych rád do půlky července, ale ještě to je daleko, bedničky skříněčky trubičky a podobně to dá ještě hodně zabrat a to nemluvím o elektrice pro střelbu a kouř.
u toho amíka se zase možná potkáme předběžně se mě ptal zákazník na IOWA v setině........
- ufon13
- Kontaktovat uživatele:
tak je trup nastříkán i okénky osazen ted je jen bud odvrtat a a nasvítit nebo jen opatřit pseudo sklíčky z černé lesklé....... to je dilema.....