Ahojte,
momentálně dlím na dovolené ve městě Fréjus v jižní Francii. Včera při cestě za památkami - římská aréna - jsem náhodou natrefil na modelářskou prodejnu. Je hodně na auta, pár lodiček, plastikové modely - stavebnice, či hotové kusy - a trochu stavebního materiálu. S prodavačem jsem prohodil jen pár zdvořilostních frází a info, že jsem modelář z ČR. Jen tak pro zajímavost, nabídka nosníků a prkének z různých materiálů. Od balsových, přes smrk až po cizokrajné.
Kdyby náhodou se tu někdo někdy vyskytnul - je to za rohem u té římské arény.
Mějte se.
Pavel
Modelářská prodejna Fréjus, Francie
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modelářská prodejna Fréjus, Francie
Je to hodně off-topic (klidně smažte), ale kdyby jste měli ve městečku Fréjus chuť na něco dobrého, doporučuju http://www.patisserie-musso.com/. A skoro přímo naproti je pekárna s báječnýma croissantama ...