b3hcz píše:Jaký je rozdíl mezi FS-i6S a TGY-i6S? Vzhledově jsou identické, jen značka je FlySky a Turnigy. Je tu ještě nějaký jiný rozdíl?
TGY-i6S je FS-i6S akorát v designu pro Hobbyking...jinak funkce stejné...
b3hcz píše:Jaký je rozdíl mezi FS-i6S a TGY-i6S? Vzhledově jsou identické, jen značka je FlySky a Turnigy. Je tu ještě nějaký jiný rozdíl?
b3hcz píše:Teď by mě zajímala ještě jedna věc. Jak je to ze clem? Máte někdo zkušenost s koupí této RC soupravy z banggood.com? Jde mi o to, aby nezaplatil 1500Kč a pak mi to nezadrželi v celním skladu a chtěly další peníze. Někde jsem totiž četl, že to clo může být až 1900 Kč.
rdubsik píše:Vše funguje jak má, ale kanál 5 (klapky) bych chtěl ovládat některým z přepínačů, ideálně SWA a ne potenciometrem VRA.
Poradíte, jak SWA k pátému kanálu přiřadit?
b3hcz píše:A jakým způsobem se u této vysílačky řeší trimování za letu? Na normálních vysílačkách jsou u každého páky 2 trimovací spínače, ale u této nic takového není. Jak se to tedy řeší tu?
b3hcz píše:Aha, tak to je dosti zásadní informaceje pravda, že je u této vysílačky i6s uvedeno, že je pro drony, ale jsou tu uvedeny i letadla
Vybral jsem si i6s, pač se mi líbí i designově, ale ještě štěstí, že jsem ji neobjednal, děkuji.
b3hcz píše:A ten komunitní FW asi nebude oficiální, co? Tak teď opravdu nevím, zda vzít ten i6 nebo i6x ... myslím si, že 6ti kanál by mi měl stačit, když mi stačil i na Optiku 6A to jsem létal i F3K. K i6x jsem se přiklonil po tom, co jsem četl článek o FS rc soupravách a tam bylo uvedeno, že je lepší si připlatit těch pár dolarů za i6x ... takže asi tak