Maketa větroně HW-4 Flamingo 1/4 scale - free plán
- Rosta2
- Kontaktovat uživatele:
Maketa větroně HW-4 Flamingo 1/4 scale - free plán
Na stránkách SSUK je volně stažitelný plán větroně HW-4 Flamingo v měřítku 1/4 od Chris Williams
https://scalesoaring.co.uk/phpBB3/viewt ... 567#p26567
plán ke stažení je až ve spodu stránky, na začátku stránky je pouze malý JPG obrázek toho plánu.
https://scalesoaring.co.uk/phpBB3/viewt ... 567#p26567
plán ke stažení je až ve spodu stránky, na začátku stránky je pouze malý JPG obrázek toho plánu.
Re: Maketa větroně HW-4 Flamingo 1/4 scale - free plán
Kdybyste to někdo náhodou řezal, měl bych zájem. Pošlete SZ
Díky moc
Díky moc
Já bych měl také případně zájem.
Nikdo není poražený, my všichni jsme vítězné spermie.
Asperatus, Robin, Nimbus, Extra, F3K aj.
Asperatus, Robin, Nimbus, Extra, F3K aj.
- Rosta2
- Kontaktovat uživatele:
Takže ten plán Flamingo ve free verzi, už není volně stažitelný, (dlouho to free nevydrželo) už jenom pouze pro registrované členy SSUK, 
To není pravda. Normálně jsem to stáhnul, jenom musíš poctivě vyplnit všechna povinná pole. Plán je ve formátu ZIP a potom *.pdf
- Rosta2
- Kontaktovat uživatele:
rc-letani píše:To není pravda. Normálně jsem to stáhnul, jenom musíš poctivě vyplnit všechna povinná pole. Plán je ve formátu ZIP a potom *.pdf
Co si mám představit pod pojmem "jenom musíš poctivě vyplnit všechna povinná pole"
Já jsem žádná pole poctivě nevyplňoval, pouze jsem klikl na odkaz, a už se mě to ptalo, jestli chci ty plány otevřít, nebo uložit, tak jsem klikl uložit. Teď už tomu tak není, asi, že jsem poctivě nevyplnil všechna povinná pole - i když nevím která, tak bys měl poučit ostatní zájemce, co mají poctivě vyplnit, aby si ty plány mohli stáhnout.
Je to o té registraci na SSUK. Jakmile se zaregistruješ, podruhé to již není potřeba. Poctivým vyplnění všech polí je v podstatě myšlena registrace. A kdo opravdu chce, tak na to přijde.
- Rosta2
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem psal, o volném stahování ( free) pro neregistrované členy SSUK, a ne o tom, že se někdo má registrovat, aby si mohl ten plán stáhnout, tak nepiš o tom, že to co píši já, že to není pravda. Stačilo pouze s Tvojí strany napsat, že jsi zaregistrovaný, takže můžeš stahovat, a ne, ze mě dělat lháře.
Registrovat sa netreba, ja som vyplnil email, zaskrtol "Personal use " a potom sa to dalo normalne stiahnut.
- Rosta2
- Kontaktovat uživatele:
Flamingo.....