,,Nový"- Modelbazar
,,Nový"- Modelbazar
Ahoj , tak jsem trefil na ,,nový" modelbazar. Tak co pánové, jak se vám líbí ? 
Re: ,,Nový"- Modelbazar
Asi jsem v tomto směru konzerva. Stará grafika včetně přehlednosti se mi líbila víc . Nicméně chválím všechny další změny a možnosti bazaru .
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Dneska jsem taky zjistil že je nový....zatím mě moc nenadchnul, ale jde o to si zvyknout, trochu se zorientovat co a jak a za půl roku, rok nikomu ani nepřijde že proběhly nějaké změny
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
Co říkáte na nový web Modelbazar?
Ahoj,
už moc na MB nechodím, ale i tak musím okomentovat nový web. Je to hrůza a děs. Nepřehledný, jediná výhoda je, že se člověk zaregistruje a má svůj profil. Nejhorší je, že člověk nemůže poslat svůj názor a ani nikdo neudělá dotazník, jestli ano- chci nový web nebo ne- mám rád starý formát. Když něco funguje, proč to měnit....
Michal
už moc na MB nechodím, ale i tak musím okomentovat nový web. Je to hrůza a děs. Nepřehledný, jediná výhoda je, že se člověk zaregistruje a má svůj profil. Nejhorší je, že člověk nemůže poslat svůj názor a ani nikdo neudělá dotazník, jestli ano- chci nový web nebo ne- mám rád starý formát. Když něco funguje, proč to měnit....
Michal
Ajaj, zrovna jsem založil příspěvek v Jen takové povídání. Nechápu, jak se to může někomu líbit...
-
JardaRůžička
Re: Co říkáte na nový web Modelbazar?
Ani mě to nenadchlo... 
- pepinozbrna
- Kontaktovat uživatele:
i Za mne spíše zklamání a nepřehlednost člověk aby se tam uklikal
.
Ale k dobru zase více kategorií
.
Ale k dobru zase více kategorií
Nahoru to půjde ... dolů musí.
- petrcorrado
- Kontaktovat uživatele:
no já nejdříve myslel, že se rozhodilo formátování. Pak jsme kontroloval zda nemám nějak nazvětšovanou stránku v prohlížeči. Nový modelbazar se mi nelíbí. Sice se tam píše, že se ještě bude upravovat, ale tak se asi měl spustit až po úplném vyladění.
therccustomjets.cz
customwings.cz
customwings.cz
ufff... ne že by byl starý MB na nějaké super grafické úrovni, ale bylo to funkční, toto teda nevím no... Jak si tu vyberu že chci zobrazit jen nové inzeráty?
Tak jsem se v tom pohrabal, a také jsem konzerva - původní Modelbazar mi vyhovoval víc.
Naposledy upravil(a) paveld dne čtv 02.04.2020 21:49, celkem upraveno 1 x.
Původní Modelbazar mi vyhovoval více.
Naposledy upravil(a) paveld dne čtv 02.04.2020 21:50, celkem upraveno 1 x.
Jsem každodenním "konzumentem" M bazaru ale jsem z toho trochu rozladěný jelikož jak zde již někdo psal nelze si zatím moc vybírat dle předchozích zkušeností za starého provedení.
- mior
- Kontaktovat uživatele:
Tak už nejde!
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk