,,Nový"- Modelbazar
Re: ,,Nový"- Modelbazar
Musite tam chodit pres https://inzerce.modelbazar.cz.
Server ma blbe vystaveny certifikat a proto vas to tam z dost prohlizecu nepusti (treba Safari na macos vubec www.modelbazar.cz nenacte).
Server ma blbe vystaveny certifikat a proto vas to tam z dost prohlizecu nepusti (treba Safari na macos vubec www.modelbazar.cz nenacte).
Mně ten nový vzhled nijak zvlášť neuráží. A přecejen ten původní už byl docela historický. Předpokládám že například nový bude rozumně fungovat i na mobilu (nezkoušel jsem), což by u původního tabulkového vzhledu bylo těžké.
Za mě palec mírně nahoru, snad až na dvě drobnosti:
- to neproporcionální škálování fotek!!! Raději doplnit po stranách průhlednou barvou nebo něco, ale tohle je fakt hnus
- nevím jestli je to konkrétním rozlišením mého prohlížeče, ale zobrazuje se mi na stránku 10 inzerátů po třech na řádek, čili dole zbývá jeden osamocený, což vytváří dojem, že tady výpis končí (protože proč by tam jinak nezobrazili další dva?). Teprve pak si člověk všimne, že i tak je za tím sirotkem dole stránkovací tlačítko.
Za mě palec mírně nahoru, snad až na dvě drobnosti:
- to neproporcionální škálování fotek!!! Raději doplnit po stranách průhlednou barvou nebo něco, ale tohle je fakt hnus
- nevím jestli je to konkrétním rozlišením mého prohlížeče, ale zobrazuje se mi na stránku 10 inzerátů po třech na řádek, čili dole zbývá jeden osamocený, což vytváří dojem, že tady výpis končí (protože proč by tam jinak nezobrazili další dva?). Teprve pak si člověk všimne, že i tak je za tím sirotkem dole stránkovací tlačítko.
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6
Mě to nejede vůbec
, akorát takové pěkné hlášení:
Tento web není zabezpečený
Mohlo by to znamenat, že se vás někdo snaží oklamat nebo chce ukrást údaje, které odešlete na server. Tento web byste měli okamžitě zavřít.
Mohlo by to znamenat, že se vás někdo snaží oklamat nebo chce ukrást údaje, které odešlete na server. Tento web byste měli okamžitě zavřít.
HLA píše:Mě to nejede vůbec, akorát takové pěkné hlášení:
Jj, přesně tak i mě, už od včerejšího odpoledne...
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
... Za mě teda nic moc, pořád klikat sem a tam a taky nevidim možnost , aby se mi jevily jen nové inzeráty i když už jsem přihlášenej... 
Já celý tento počin vidím pozitivně.
[/quote]
Jak jinak, když to člověk nemůže změnit.
Jak jinak, když to člověk nemůže změnit.
- pepinozbrna
- Kontaktovat uživatele:
Mně osobně to vůbec nevyhovuje, plus je pár nových rubrik
ale hledat v tom je za trest.
Dřív jsem parkrát za den nakoukl a podíval se na nové inzeráty a zase pryč,...
Teď už tam nechodím pokud něco nehledám protože proklikávat se tím mne absolutně nebaví.
Navíc mne to jako dlouholetého registrovaného nenašlo a musel jsem si založit nový účet

Dřív jsem parkrát za den nakoukl a podíval se na nové inzeráty a zase pryč,...
Teď už tam nechodím pokud něco nehledám protože proklikávat se tím mne absolutně nebaví.
Navíc mne to jako dlouholetého registrovaného nenašlo a musel jsem si založit nový účet
Nahoru to půjde ... dolů musí.
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
komentovat vzhled nebudu, to je na vkusu majitele.. ale mozna sem slepy mozna to pres ty ohromny fonty nevidim ale ztratilo se vyhledavani?
Dobrý večer. Přečtěte si informace na titulní straně, je tam vše popsáno. Antonín
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
Lioton píše:Dobrý večer. Přečtěte si informace na titulní straně, je tam vše popsáno. Antonín
no, jestli je tim mysleno odkaz na aktuality na uvodni strane, kde na konci textu musim kliknout na novinky a pak se dostanu na dalsi stranku kde se dole se dozvim ze vyhledavani zatim neni.. tak to jo, to sem ponekud prehledl
chapu, je to prototyp, kdo si pocka ten se docka. takze prvni tip co vylepsit - kdyz kliknu na ty novinky, nemuzu z toho okna odejit pomoci escape, ale jen dole kliknutim na rozumim. Dale - zvetsit obrazek kliknutim na malou ikonku vpravo nahore neni uplne pohodle, lepsi by bylo klikem primo na nej. tady escape funguje.
Mě třeba v Chromu při zoomu 100% část textu u inzerátu uteče za roh... :-/
Nevím co se s tím světem děje, ty nové stránky jsou nějaký úlet. ???
Aby mne nebral někdo za slovíčka - řeknu to jednoduše - nepřehledný a a nevyhovující.
Připadá mi to jako co se doposavaď vymyslelo je špatně, je to potřeba změnit , ať se něco děje.
Asi ty stránky vytvořil nějaký začínající nadšenec zadarmo.
Nechápu , nechápu

Aby mne nebral někdo za slovíčka - řeknu to jednoduše - nepřehledný a a nevyhovující.
Připadá mi to jako co se doposavaď vymyslelo je špatně, je to potřeba změnit , ať se něco děje.
Nechápu , nechápu
Přijde mi to také nepřehledné. Moc klikání, než si něco zjistím. Zdlouhavé a po chvíli tím pádem nezajímavé. Myslím že to poškozuje jak inzerenty, tak i odradí zájemce. Škoda.
Zde je zářný příklad toho, jak sprasit věc která fungovala . Katastrofa .
Jen tak na okraj :
....velikost písma změnit a dělá se to snadno tak, že podržíte klávesu CTRL a pootáčíte kolečkem na myši na jednu či druhou stranu. Tak si to můžete provizorně upravit, než .......
mě pobavila . Písmo sice změním ale obrázky také. Bohužel do šířky .
Jen tak na okraj :
....velikost písma změnit a dělá se to snadno tak, že podržíte klávesu CTRL a pootáčíte kolečkem na myši na jednu či druhou stranu. Tak si to můžete provizorně upravit, než .......
mě pobavila . Písmo sice změním ale obrázky také. Bohužel do šířky .
zorem píše:Nevím co se s tím světem děje, ty nové stránky jsou nějaký úlet. ???
Nechápu , nechápu![]()
![]()
Presne tak!