KIWI - F3l/F5L
-
TomHlavinka
Re: KIWI - F3RES
Šablony na řezání nápisů můžu případně poslat v PDF 1:1 mailem. Stačí vytisknout, vystřihnout a tenkou fixou překreslit na folii, pak už stačí jen pravítko a ostrý nůž a za 10 minut je hotovo...
-
TomHlavinka
Uložení klapky SOP jsem udělal na klasické plastové pantíky, připadá mi to nakonec lepší a čistější řešení než lepící páska. Je mnoho různých způsobů jak to páskou přilepit, ale po čase se to stejně vždy odlepuje, uvolňuje a prostě nevypadá hezky. Pantíků je několik velikostí a výrobců. Já jsem použil 10mm široké MPJet a na délku oba díly ještě zkrátil na polovinu. Hmotnost obou pantů je tedy 0,5g. Pant je zapuštěný, aby se mezi kýlovkou a klapkou nebyla mezera.
-
TomHlavinka
-
TomHlavinka
-
TomHlavinka
U těžšího modelu standart jsem udělal náhony dvěma lankama. Je to alternativa k lanku a pružince jako používáme u F3K.
Pro těžší model a lítání ve větru je to asi lepší než F3K systém. Páku v SOP je však potřeba zalepit tak, aby při plné výchylce byly lanka pořád napnuté.
Pro těžší model a lítání ve větru je to asi lepší než F3K systém. Páku v SOP je však potřeba zalepit tak, aby při plné výchylce byly lanka pořád napnuté.
-
TomHlavinka
Zde je video ze sobotního záletu standart verze Kiwi v klidném dopoledním vzduchu.
Light model se pořád nemůže dočkat až natáhnu lanko SOP a spáruju přijímač.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c5vo72ETOz8[/youtube]
Light model se pořád nemůže dočkat až natáhnu lanko SOP a spáruju přijímač.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c5vo72ETOz8[/youtube]
-
TomHlavinka
Byl teď trochu čas na staré RESty udělal jsem tedy několik slíbených sad pro demontovatelnou VOP. Připomeňte se prosím do SZ, pošlu to v obálce.
Dnes som začal.
[album]6973[/album]
[album]6973[/album]
-
TomHlavinka
Jelikož s ozvalo už více lidí ohledně křivek na velký barevný nápis, tak jako mám já na svých modelech, dávám jej tedy ke stažení do prvního příspěvku tohoto vlákna. Vkládám raději dva formáty. První je PDF to stačí vytisknout 1:1, vystřihnout, překreslit na folii no a druhý "živý" formát dwg pro další úpravy, případně plotr
První letošní fotka na mém domácím angličanu bylo KIWI, fotka na angličanu znamená že mám hotoho

jediné na co čekám a proč ještě nebyl zálet je baterka, česká pošta naprosto exceluje svými výkony takže já vím že baterka už je přes týden v Čechách bohužel není stále u mě doma. Jinak jako baterku jsem zvolil zde už několikrát popsanou LIHV 1S 650 mah tak uvidíme.

jediné na co čekám a proč ještě nebyl zálet je baterka, česká pošta naprosto exceluje svými výkony takže já vím že baterka už je přes týden v Čechách bohužel není stále u mě doma. Jinak jako baterku jsem zvolil zde už několikrát popsanou LIHV 1S 650 mah tak uvidíme.
MK Katoda Sokolov :-)
Dobrý den pane Hlavinka,
měl bych zájem o základní stavebnici s potahovým papírem a to červeným.
Dík za zprávu
měl bych zájem o základní stavebnici s potahovým papírem a to červeným.
Dík za zprávu
-
TomHlavinka
odpověď Vám posílám v SZ
-
TomHlavinka
Stylové Kiwi barvy!
Tak jsem ho dobastlil a zaklouzal, gumicuk taky hotov a teť už jen dát dohromady čas a počasí.