Tak o tom přepisování modelů se psalo na RCgroups. Pingnul jsem spoluautora firmwaru, a už by to mělo být opraveno (limit je teď 14 modelů). Poslal jsem mu ještě pár dalších oprav/úprav:
- u nového modelu mít limit pro spínání časovače 1100 (o kousek nad vypnutým motorem, což je 1000), aby člověk nemusel dlouze ručně klikat od 0 do těch cca 1100
- oprava problému, kdy u časovače nešlo vypnout jednou nastavené HOLD
- pípání alarmu časovače jen prvních 10 sekund po překročení času, aby člověk nemusel poslepu hledat, kde je tlačítko Cancel, kterým se resetuje časovač (a taky aby časovač na konci ukazoval skutečný čas letu/motoru, i když byl překročen limit)
- vario s odlišením zvuků klesání a stoupání ještě víc než jen rozdílem frekvencí (při klesání jsou dva zvuky za sebou bez mezery, při stoupání je mezi nimi krátká mezera; přijde mi to výrazně slyšitelnější)
Vyrobil jsem postup instalace, aby to člověk nemusel lovit po několika zdrojích - zatím zde:
https://github.com/Yenya/FlySkyI6/wiki/Install (pokud máte někdo chvíli času a umíte anglicky, prosím o kontrolu, jestli je to čitelné a pochopitelné).
Na úpravě dokumentace budu ještě pracovat. Předpokládám, že Kuba pak v brzké době vydá novou oficiální verzi FlyPlus firmwaru.
Pokud ještě víte o nějakých neoptimálnostech ve firmwaru 1.7.5, teď je dobrá doba se ozvat, abych se na to případně podíval a zkusil zařídit opravu.
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6