EasyCopterV6 klesa.

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Gattor »

Kalda> milej, zlatej, uz s tebou koncim. protoze neumis cist a dokola ti vysvetlovat co jsem psal ti nehodlam. bud opravdu spatne ctes, nebo si obrazdu nevybourenec nebo ti je 13. vsechny moznosti mi nedovoluji s tebou dale diskutovat. takze posledni odpoved a vysvetleni:

co to placas o pouziti tvych zaveru? tvuj zaver je kaslat na odpocinek a letat porad. to tedy ani omylem muj zaver neni, takze opet nechapu, co se v te tve hlavicce objevilo

pokud drive pisu, ze uz mam treti sadu motoru, asi to bude znamenat, ze s EC V6 litam (7 mesicu), nebo myslis, ze si dle tveho vzoru stavim motory do skrinky? frajere, pokud neumis cist a nebo si nedokazes pamatovat, co jsem ti psal v poslednim prispevku, ma smysl se s tebou bavit? uz i ten dub je chapavejsi. jiz nekolikrat jsem psal, ze s tim mam osobni zkusenosti, ktery ty evidentne nemas, kdyz dokazes tvrdit takovy zavery...

tazatel se ptal, v jaky poloze ma byt prijimac. poslal jsem i link s fotkou. pokud se pta, jak ma byt, tak ho asi evidentne nema prilepeny a nebo si neni jisty, jestli je prilepeny spravne. co ma spolecneho doladeni trimu na pozici gyra, proboha? pokud das gyro spatne, pak si muzes stelovat trim jak chces... o milimetrech a presnosti nebyla rec

a opet a naposledu, delej si co chces. ale zatim jsem menil jen: tahla, kabiny, listy, lyziny, drzak baterie a ocas. zato motoru uz mam TRETI SADU. o vydrzi motoru jiz tedy neco vim. a ty si treba zamor toto vlakno kecama, jak jim teplo nevadi. me je to fuk. jednoznacne krome uznani chyby budes blit dokola to samy a je uplne jedno, co ti napisu, protoze druhy den uz vubec nevis co jsem psal, protoze to nejen zapomenes, ale hlavne si linej cist, co ze jsem to vlastne psal. tema neudrzis a radeji budes hledat chyby na dalsich prispevcich, nez by si se srovnal s tim, ze nemas pravdu. i dle tveho zaveru mam jasno. jeste nekolik let skoly, nez se z tebe stane dospely clovek.

a konec, kaslu na tebe, beres mi spoustu casu a je to uuuplne zbytecny, takze vrtulniku zdar a upalenym motorum zvlast, brouku pytliku.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Gattor »

AdamProg> jojo, to jsou motory. max. baterky, nabijeci nebo pocatecni napeti ti moc nerekne. kup motory a uvidis, stejne se ti budou do budoucna hodit. vse beru u housky (houska-modelar.cz), ale pokud je nema pelikan a on ma prazdnej sklad, tak mas smulu (a jsou fakt drazsi). ale kolega kalda, ti par linku poslal, tak muzes zkoumat/nakupovat.
scarabeus

#33 Příspěvek od scarabeus »

Mohu jen potvrdit Gattoruv zaver ohledne motoru, ze neni dobre smazit jedny aku za dalsima. A neni to jen blabol, mival jsem Lamu V4, takze vim, o cem mluvim. Druhe motory jsem kupoval po 3 tydnech, protoze prvni byly usmazeny a je vubec nevedel, ze mam chladit :-)
Kalda

#34 Příspěvek od Kalda »

To Gattor:
Akorát strašíš lidi a to je trestné...
Lítáš 7 měsíců: :D ale kolik máš za sebou letů ??? První o Vánocích ( to jsi to rozflákal o zeď a šel reklamovat) a podruhé jsi letěl teď nedávno, aby jsi si šáhl na motory, jestli nejsou horké, že ???
Vezmi si diazepam nebo rohypnol, protože z tvých odpovědí lze vyčíst, že jsi velmi hysterický člověk. A tvoje příspěvky čtu pozorně, ale mám problém s tvým slohem. Děláš tečky za větama, ale píšeš malá písmena na začátku věty. Občas ti vypadávají celá slova a věty nedávají smysl. K hysterii se tudíž přidává i dyslexie. Celkově jsi směšná postavička ze špatného seriálu ... Howgh. :lol:
scarabeus

#35 Příspěvek od scarabeus »

Vyzyvam admina, at to tu rozsekne, tohle nema uz nic spolecneho s modelarinou, jen se tu par egoistu urazi...
Kalda

#36 Příspěvek od Kalda »

Není třeba, končím.
Mažu fórum z oblíbených. :?
raging

#37 Příspěvek od raging »

Kalda píše:Není třeba, končím.
Mažu fórum z oblíbených. :?
jo,maž a už se radši neukazuj :evil:
Tatar

#38 Příspěvek od Tatar »

kALDA ti zez uzitEl ? :lol: