zdzd píše:Na humor jsou zde jiné vlákna v jiných odděleních.
Je dobré to dodržovat.
Hledal jsem nějaké správné místo/vlákno. Něco jako "humor" nebo "zábava"... hmmm. Nic. Možná jen blbě hledám.
Navíc tohle je "smetiště" a autor vlákna si začal...
zdzd píše:Na humor jsou zde jiné vlákna v jiných odděleních.
Je dobré to dodržovat.
DAF píše:...ale proč se při té srandě také trochu nevzdělavat? Ovšem takový malý nuclearní reaktůrek se studenou fúzí, místo studeného čumáku, by mohl být pro pohon zajímavý, ne? A nejen modelů, což takhle Teslu, za kterou by byl přívěsný vozík s takovým reaktorem?! Byla by vyřešena otázka stále ne zcela dostačujícího dojezdu, nabíjení na sídlištích typu Jižní Město apod. Dokonce by si člověk mohl pořídit chalupu na samotě u lesa, i bez rozvodu el. sítí, a zásobovat se tam sám a ještě v klidu dojet zpátky domů
.
blesk píše:Padlo... Nic se nemění, elektrony se jen vydají na výlet z jedné elektrody k druhé.
macil píše:Videl si ich, ako tam putujú? Ja nie.
macil píše:"blesk"
Padlo... Nic se nemění, elektrony se jen vydají na výlet z jedné elektrody k druhé.
Videl si ich, ako tam putujú? Ja nie.
zdzd píše:[quotex="prikrylm"]Ale bavíme se o energii, ne elektronech. A m = E / (c^2)[/quotex]
Ty máš anihilační baterky? Ty bych taky chtěl. Gramová baterka na do smrti...
Kiwira píše:Zdravím ,
postavil jsem si větroně ( viz foto ), nikde se ale nemohu dočíst , zda se větroň vyvažuje s nabitou a nebo vybitou lipol baterií. Poradíte mi ?
Děkuji M.K.