Prosím nemá ni0ekto návod na nastavenie vysielačky v tej tabuľke - v ľavo je vyobrazená vysielačka a v strede sú súradnice a pod.
Ani za nič to nemôžem správne nastaviť.
Ako to máte nastavené Vy?
Dík moc.
Prosím nemá ni0ekto návod na nastavenie vysielačky v tej tabuľke - v ľavo je vyobrazená vysielačka a v strede sú súradnice a pod.
Ani za nič to nemôžem správne nastaviť.
Ako to máte nastavené Vy?
Dík moc.
Ja to mam:X1-0,Y1-4,X2-20,Y2-8,flaps-12,button 48-52(button1-48.button2-49.....)ale ja mam simtransmitter6,a preba na eclipsu to bylo uplne jinak!tak si s tim musis vyhrat a prohrabat se v tom
TERAZKY píše:Prosím nemá ni0ekto návod na nastavenie vysielačky v tej tabuľke - v ľavo je vyobrazená vysielačka a v strede sú súradnice a pod. Ani za nič to nemôžem správne nastaviť. Ako to máte nastavené Vy? Dík moc.
Zda se mi to, nebo mluvis o nastaveni v okne, ktere je nazvane "dongle emulator"?
Zero píše:Ja to mam:X1-0,Y1-4,X2-20,Y2-8,flaps-12,button 48-52(button1-48.button2-49.....)ale ja mam simtransmitter6,a preba na eclipsu to bylo uplne jinak!tak si s tim musis vyhrat a prohrabat se v tom
Já mám taky SIM-transmiter a mám nastavení 4 - 4 - 16 - 8 na osách. Takže každá ovládací skříňka si to nastaví asi podle sebe.
Používám transmiter6 a při klopení a klonéni zústává rotor naklonéný i po puštění páčky,takže abych zastavil pohyb,musim dát opačný smér.Když si zapnu zobrazení vysílače,tak tam se páčky vracejí.Žádné nastavení jsem nenasel.Pokud lítám trénink visení,nejde bez neustálého páčkování zastavit na určeném místě.Jde nastavit aby po puštění páček vrtulník zastavil?
Vždyť tak to také je,u jednorotorových vrtulníku ti zůstává tak,jak ho necháš,dvourotorové mají tendenci se vracet do původní polohy,nebo jsem pochopil špatně problém?
Je pravda.že když v simulatoru lítám s dvourotorem tak po puštění páčky reaguje realističteji.já mám EASY COPTER a BLADE 400,tak to srovnavám s realitou. Dvojrotor reaguje jako ve skutečnosti,ale chtěl jsem spíš trénovat jednorotor,jenže v simulatoru je to s tímto ovládáním těžší než ve skutečnosti.Zkrátka mi připadá.že se to takhle nechová.Ještě dodám,že s jednorotorem mám teprve pár startú,tak je to možná jen múj pocit.