Jinak předtím jsem to nestihl dopsat, přijela rodina z návštěvy

Podvozek je přišroubovaný dvěmi polyamidovými šrouby aby se kdyžtak při špatném přistání střihly a nezničily trup, uvnitř trupu je překližková destička s topolovky s maticemi. Bohužel mi to někde ujelo, tak je to nakonec zvenku zalepené vteřiňákem aby to bylo v ose, takže se myšlenka se stříháním šroubů při tvrdém přistání nějak nezadařila...ale to se občas stává.
Syn létá s EasyStarem od jara, předtím měl metrového deskového Hellcata z 1cm EPP a Vivata od KORu. Pak přesedlal na ES a létal. Jelikož jeho mladší brácha létá se StepOnem a startuje a přistává na asfaltové cestě, chtěl taky něco s podvozkem, tak jsme udělali toto...
Včera bylo první létání a je nadšený!
Nejdřív jsem mu ho zalétl a doladil těžiště a pak už létal sám. Starty z cesty úplně v pohodě, přistání mu moc nešla, furt se nedokázal srovnat s osou cesty aby to hezky posadil, protože cesta je úzká, dva osobáky se skoro nevyhnou, je to zemědělská asfaltka mezi poly.
S podvozkem to za letu vypadá trochu divně, ale to si zvykneš a nepřijde mi že by to nějak narušovalo, nebo zhoršilo letové vlastnosti.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...