Janek2 píše:Krovak píše,
......, nebudu znova dělat 5 modelů.
Proč bys dělal znova 5 modelů. Udělej to tak, jak já.
Já mám u taranise plus i u taranise QX7 pojmenovaný jako model č.1 "UNIVERZÁL".
No a na tom modelu mám nastaveno vše co potřebuju. Trojí výchylky serv na přepínači, na pravém slideru klapky na levém křidélka, telemetrii atd. A když zakládám nový model, tak si ten "UNIVERZÁL" jen skopíruju třeba jako model č. 2, nebo 3 atd. A pojmenuju si ho podle nového modelu. A jen si upravím co potřebuju. Třeba výchylky kormidel, reverz když je potřeba atd. Dál to snad nemusím popisovat. Prostě jen si upravím nový model k obrazu svému.
Já to taky kopíruju, nemysli si, že každej model dělám od píky
ddano007 píše:OK, ospravedlňujem sa, Model wizzard som v živote nepoužíval, ergo netuším, či funguje. Ak nefunguje, popros vývojárov tuná
https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... jumper+t16
či by to neopravili.
Buď v klidu, já taky netušil, že tady je a na staré T9X jsem ho taktéž nepoužíval. S rádiem se seznamuju od včerejška, tak mě holt občas něco překvapí. Jo, moje angličtina vychází ze samovzdělávání, takže bych se s ní nerad někde ukazoval
A počkej, až tu začnu vyzvídat jak na lua skripty, to bude asi tak do konce týdne
Jo, věříte tomu JST konektoru od baterky, nebo jste upravovali napájení? Já hodil baterky zatím do toho jejich originál bazmeku, na hraní si to stačí, ale jestli bych s tím chtěl takto lítat, to fakt nevím. Mám pocit, že to tu někdo předělával na XT30. Nebyls to ty ddano?