ddano007 píše:Ale pamätáš si, že som tu niekoho varoval ( nebol si to ty?), že pri niektorých protokoloch MTM prehodí kanály? Keby si si pozrel v dokumentácii MTM, na ktorú som tam dal link, čo robí pri FlySky protokole, nemusel ťa pokúšať infarkt. Sám si za to môžeš...
Takže ešte raz: pri každom protokole treba ńajprv pozreť do dokumentácie, nie je tam pre srandu králikov...
Je to možné, už jsem toho prolezl tolik, že jsem toho polovinu zapomněl. Začínám mít v hlavě pořádnej galimatyáš, ale to si sedne. Zkusím tu dokumentaci MTM pak dohledat, teď už na to prdím. Důležitý je, že jsem na to přišel
edit: Tak, dohledal jsem si manuál k MTM. V něm píšou pouze o tom, že pokud dochází k problémům s nesouladem kanálů, má se mapování v modulu vypnout. Přičemž protokol FlySky je tam řekl bych pouze orientačně, jelikož o problémech s mapováním u daného protokolu tam není ani ň. A i kdyby bylo, tak uznej sám, že skutečně není možné nejdřív přečíst veškerou dokumentaci a pak si pamatovat každou výjimku, až jednou za půl roku přijde zádrhel.
edit2: Jo ty jsi myslel asi tenhle odkaz https://www.multi-module.org/using-the-module/protocol-details/flysky
Tak ten mi skutečně nějak unikl, přijmi mou omluvu, opravdu to tam napsali