ellet píše:...Pro jistotu, ještě jednou a zřetelně - klonování F801 je OK, ale V8R7-II, samozřejmě v módu D8, se mně nedaří.
Čo je v súlade s dokumentáciou k MTM, F801 je aj uvedený medzi D- prijímačmi, a V8R7 medzi V-prijímačmi...
ellet píše:...Pro jistotu, ještě jednou a zřetelně - klonování F801 je OK, ale V8R7-II, samozřejmě v módu D8, se mně nedaří.
Já jsem na tom stejně. Ty přijímače jsou "ze šuplíku", používám X-ové, psal a zkoušel jsem to jen pro informaci. Pascalovi jsi to ale napsal pěkně a podle jeho odpovědi by ho to asi taky zajímalo. Už kvůli němu bych se do toho možná i zapojil ale jak jsem už psal, stěhuji se na léto "do lesů" a k internetu se dostanu na chvíli a občas. (Angličtina je navíc mým slabým článkem.)ddano007 píše:...Mňa to až natoľko netrápi...
Napíšu podezření na chybu, potom vás nechá člověk tři dni bez dozoru a takový pokrok.ddano007 píše:Vyšla nová verzia FW 1.3.1.36, je tam už aj ten fix D8 klonovania, netreba kompilovať, stačí stiahnuť a nahrať...
Tak už to opravdu funguje i s přijímačem V8R7-ii.ellet píše:...Zkusit to ale můžu až zítra k večeru....
FrSkyX tam opravdu nemá nikdo, chce to číst pokyny...Martin72 píše:... protokol FrSkyX tam stále není ...
Tak ještě k číslování.Martin72 píše:..Jen ještě doplním, že musí být na obou TX stejné číslo přijímače