T-34/76 3D tisk
Re: T-34/76 3D tisk
A z čeho usuzujete, že odstíny vystavených tanků - památníků odpovídají historické kamufláži, a ne tomu, co obec právě za odstín koupila? Teoreticky by mohla být kamufláž i růžová... 
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
Tie odtiene by som neriešil. Čítal som na jednom fóre zaoberajúcom sa vojnami, že tanky natierali v poľných podmienkách tým, čo práve bolo po ruke. Len aby neboli špinavé ale pekne ponatierané.
Přidal jsem na stránky sekci "Novinky".
Ať se ví, co se děje nového...
https://3dtisk-rc-modely.webnode.cz/
Ať se ví, co se děje nového...
https://3dtisk-rc-modely.webnode.cz/
Luboš
www.3dprintedtanks.com
www.3dprintedtanks.com
Tak věž 85 jsem popsal, chybí patina, bude až bude čas.
Nové maketové pásy se tisknou...
Nové maketové pásy se tisknou...
Luboš
www.3dprintedtanks.com
www.3dprintedtanks.com
Pár obrázků z nového projektu.
Část už mám i vytištenou.
Část už mám i vytištenou.
Luboš
www.3dprintedtanks.com
www.3dprintedtanks.com
No nemůžu se dočkat!!!
Můžeš nám napsat jaká ložiska si začít shánět? Případně další speciality?
Díky Jirka
Můžeš nám napsat jaká ložiska si začít shánět? Případně další speciality?
Díky Jirka
No ložisek ja tam požehnaně, má to hodně kol.
44 ks 15x21x4
20 ks 10x15x4
Jinak motory 540 a regly + 2 serva.
Bude to zatím největší kousek (vana je o asi 4 cm delší než IS-1)
Luboš
www.3dprintedtanks.com
www.3dprintedtanks.com
O jaký projekt se jedná nebudu prozrazovat ...... již náznaky byly prozrazeny
Již se těším .. až budu moci jej začít tisknout !!!
Kdy se můžeme začít těšit ..!!!!!
Již se těším .. až budu moci jej začít tisknout !!!
Kdy se můžeme začít těšit ..!!!!!
Sd.Kfz 182 King Tiger
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
a kdy bude Maus? 
Je to německý King Tiger II.
Hotovo bude až to bude, první IS-1 mi trval 8 týdnů, druhý T-38 6 týdnů + týden druhá věž.
Takže tak.
Další bude nejspíše československý LT vz. 38.
Hotovo bude až to bude, první IS-1 mi trval 8 týdnů, druhý T-38 6 týdnů + týden druhá věž.
Takže tak.
Luboš
www.3dprintedtanks.com
www.3dprintedtanks.com
S fofrem naší pošty je třeba objednávat 2 měsíce dopředu. 
Že to bude K. Tiger vykecal R. Mrázek před časem na Youtube.
Motory za nějaých 160,- českých má Michal v M. Boleslavi na mz-racing.cz, HobbyKing v EU mě poslední dobou dost s...
360 st. serva aliexpres, cca 5 USD, to je za hubičku a je mi líto kuchat servo za pěťo, regly tamtéž.
Zvukáč s Picaxe je fajn. Ale pač se Luboš takhle pěkně rozjel, nelíbí se mi že budou všechny stroje vrčet stejně. Tož do každého zvukáč Benedini z čajny.
Rovnou pro rejpaly - ano, je to fejk, ale 100 éček za originál mi přijde trochu mimo mísu.
Dovolil jsem si proti návodu použít na přední nápravu místo mosazné trubky obyč. M6 závitovku (nechtělo se mi shánět a čekat). Výhoda je, že si pěkně nastavíš vůli a pasuje akorát natočit. Hmotnost tu řešit asi moc nemusíme, stejně je to vpředu lehké.
Tisku a modelařině zdar,
díky Luboši
Že to bude K. Tiger vykecal R. Mrázek před časem na Youtube.
Motory za nějaých 160,- českých má Michal v M. Boleslavi na mz-racing.cz, HobbyKing v EU mě poslední dobou dost s...
360 st. serva aliexpres, cca 5 USD, to je za hubičku a je mi líto kuchat servo za pěťo, regly tamtéž.
Zvukáč s Picaxe je fajn. Ale pač se Luboš takhle pěkně rozjel, nelíbí se mi že budou všechny stroje vrčet stejně. Tož do každého zvukáč Benedini z čajny.
Rovnou pro rejpaly - ano, je to fejk, ale 100 éček za originál mi přijde trochu mimo mísu.
Dovolil jsem si proti návodu použít na přední nápravu místo mosazné trubky obyč. M6 závitovku (nechtělo se mi shánět a čekat). Výhoda je, že si pěkně nastavíš vůli a pasuje akorát natočit. Hmotnost tu řešit asi moc nemusíme, stejně je to vpředu lehké.
Tisku a modelařině zdar,
díky Luboši
Pro nás nedočkavce ..
Jelikož Luboš maluje rychleji než tiskneme ...
Bych uvítal i možnost že by dával díly postupně ... ( tedy něco jako RC verze a pak bychom podávaly připomínky )
Jelikož Luboš maluje rychleji než tiskneme ...
Bych uvítal i možnost že by dával díly postupně ... ( tedy něco jako RC verze a pak bychom podávaly připomínky )
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
Lubosh píše:Je to německý King Tiger II.
Takže tak.
vyber LT 38 chvalim.. v ty flekaty kamo co maj Lesany to bude krasavec. a navic kompaktni proti ISku nebo Konigstigeru..