Telink ExtraVaganza
- kingfisher
Telink ExtraVaganza
Buďte zdrávi.
Přidávám info o novém epp stroji Ido Segeva. Má Krillovu Extru, tak potřebuje příslušný epp vozembouch. Takhle to vypadá když se to dá na stůl v rozsypu a když jsem lo lehce poslepoval (ještě není osazeno).
No a takhle to vypadá když to má Ido v letu.
http://www.youtube.com/watch?v=KlU6hktKeV0
Petr
Přidávám info o novém epp stroji Ido Segeva. Má Krillovu Extru, tak potřebuje příslušný epp vozembouch. Takhle to vypadá když se to dá na stůl v rozsypu a když jsem lo lehce poslepoval (ještě není osazeno).
No a takhle to vypadá když to má Ido v letu.
http://www.youtube.com/watch?v=KlU6hktKeV0
Petr
- Andy1pl
- Kontaktovat uživatele:
Re: Telink ExtraVaganza
vypada pekne, nevis kdy bude v prodeji ?
vypada to pekne, nicmene jsem byl osobne kdysi velice zklamany SUckem od Telinku, takze jsem k tomuto modelu krapet skepticky... nevidim podle obrazku zadne zasadni zmeny v konstrukci ktere me vadili na SUcku.
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Kissman píše:vypada to pekne, nicmene jsem byl osobne kdysi velice zklamany SUckem od Telinku, takze jsem k tomuto modelu krapet skepticky... nevidim podle obrazku zadne zasadni zmeny v konstrukci ktere me vadili na SUcku.
Mhm.. souhlasím bohužel s tebou, jako přes kopírák, ani ten dizajn mě moc nerajcuje...
Aurora 9,Top Start (Phoenix),LOOP (Va-models),Větroň 2,2m, Crack (rcf), TREX 550, Dron, Pilatus 2,2m
- kingfisher
To je asi pouze věcí názoru. Konstrukci dali nějak dohromady Telink s Idem a jelikož to především asi jemu vyhovuje, tak se to takhle produkuje. Co vím, tak ty modely Ido vozí po světě a předvádí. To je předpokládám pro Telink to nejdůležitější, odbyt ve světě. Ale co jsem viděl létat Ida i se sůčkem tak si nemyslím, že by byl problém především v konstrukci
:-)
- kingfisher
Andy1pl píše:vypada pekne, nevis kdy bude v prodeji ?
To já nevím, tohle je první várka pro Ida do Japonska. Dál by to mělo být bez té reklamy na Motegi. Ale asi to bude pouze v řádu pár týdnů.
ja netvrdim, ze to ero nelita pekne nebo ze je k zahozenikingfisher píše:To je asi pouze věcí názoru. Konstrukci dali nějak dohromady Telink s Idem a jelikož to především asi jemu vyhovuje, tak se to takhle produkuje. Co vím, tak ty modely Ido vozí po světě a předvádí. To je předpokládám pro Telink to nejdůležitější, odbyt ve světě. Ale co jsem viděl létat Ida i se sůčkem tak si nemyslím, že by byl problém především v konstrukci:-)
Jinak vsechno je napsane na strankach Telinku...
Model ExtraVaganza byl představen. O jeho představení se v Japonsku postaral Ido Segev z Izraele. Na fotkách a videu vidíte model se speciální grafikou upravenou pro představení na soutěži velkých benzínových modelů.
Tyto závody se konají v areálu slavného automobilového okruhu Twin Ring Motegi v Japonsku. Prodej modelu ve dvou zbarveních bude zahájen 1.8.2012.
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
- kingfisher
Á vidíš,to jsem ještě nečetl.
- kingfisher
Tak mám dostaveno a po prvních letech. Dojem zatím skvělý, musím ještě ladit těžiště.
Pri jednom náraze sa mi rozflákal nos ExtraVaganzi, takže som ho musel odrezať a vyrobiť novú motorovú ložu. Mohol by niekto poradiť s vyosením? Či tam vôbec nejaké je a ak áno, tak aké.
- kingfisher
soaron píše:Pri jednom náraze sa mi rozflákal nos ExtraVaganzi, takže som ho musel odrezať a vyrobiť novú motorovú ložu. Mohol by niekto poradiť s vyosením? Či tam vôbec nejaké je a ak áno, tak aké.
Ahoj. Už je to pár let, co jsem s tím létal ale vždy počítej se seřízením 0°/0°. Je to akrobat. Pokud by ti to utíkalo moc doleva, tak vyosit postupně vpravo (podložky pod šrouby motoru).
Ďakujem za odpoveď. Skúsim to teda nahodiť na 0°/0° a uvidíme.