RES soutěže 2020
Re: RES soutěže 2020
Holešov a Holýšov... Dvě soutěže nebo překlep?
-
littlebull
O koze a voze 
-
Karel Svoboda
Tak to sory
Holešov - náhradní termín ještě není stanoven. Žádal jsem trenéra o návrh, odpověď jsem nedostal.
Jsem limitován plochou, kdy musím respektovat přání zemědělce, který seká celou plochu seká a trávu využívá pro krmení skotu. Plocha, kterou setkáme pro náš modelářský provoz, je pro soutěž RES malá.
Z toho je jasné, že náhradní termín bude někdy na podzim. Pokusím se včas sem a na Stoupák dát info. Termín zkusím vybrat tak abych nekolidoval s jinou RES soutěží.
Marcel
Jsem limitován plochou, kdy musím respektovat přání zemědělce, který seká celou plochu seká a trávu využívá pro krmení skotu. Plocha, kterou setkáme pro náš modelářský provoz, je pro soutěž RES malá.
Z toho je jasné, že náhradní termín bude někdy na podzim. Pokusím se včas sem a na Stoupák dát info. Termín zkusím vybrat tak abych nekolidoval s jinou RES soutěží.
Marcel
Marceli, jestli bych tě mohl poprosit, hoď pak info i někam sem, jelikož na stoupák všichni nechodí. Díky.
Ahoj RESáci, mám takový nápad, pokud počasí a čas dovolí, co kdybychom si po skončení RES soutěže NeraRES tuto sobotu 19.9.2020 ještě střihli třeba 2 kole ERES?
Mám dohodnutou podporu pořadatele
. Jde o to abychom to vyzkoušeli. A stejný nápad mám pro soutěž 10.10.2020 na Všeni....
Mám dohodnutou podporu pořadatele
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
Ahoj Všem,
vzhledem k nejisté situaci a rozšíření viru ve Vlašimi i jinde (hodně účastníků je v karanténě), jsme se rozhodli odložit Soustředění mládeže v kategorii RES na jaro roku 2021. Termín bude opět v Kalendáři soutěží na stránkách SMČR. Doufáme že tentokrát vše klapne.
za modeláře z Vlašimi
Petr Mikolášek
vzhledem k nejisté situaci a rozšíření viru ve Vlašimi i jinde (hodně účastníků je v karanténě), jsme se rozhodli odložit Soustředění mládeže v kategorii RES na jaro roku 2021. Termín bude opět v Kalendáři soutěží na stránkách SMČR. Doufáme že tentokrát vše klapne.
za modeláře z Vlašimi
Petr Mikolášek