Ahojte,
Najde se někdo kdo lítá tento model? Měl bych pár otázek:
1. Jak je vyřešeno zajištění křídel proti vysunutí?
2. Souhlasí dle nákresů úhel seřízení letadla? Zdá se mi to nesmysl aby úhel náběhu křídla byl 10°a motor další 3°.
3. Jak je vyřešeno aby se člověk dostal do trupu?
4. Nakolik bylo potřeba vystužit trup?
Na netu jsem hledal a na první 3 otázky se mi nepodařilo nic najít.
Díky
Marcel
Wilga 35 od Flyfan
Re: Wilga 35 od Flyfan
Těch 10° je zabijáckých
ale kolega ji má a co vím tak žádné úpravy nedělal a létá velmi dobře. Co se týká jak tam lézt, tak on tam leze předním oknem, ale má to na elektriku. Trup nevyztužoval a zajištění křídel teď nevím, jak s ním budu tak se zeptám, ale něco mi říká že jsou přitaženy zevnitř šroubem.
edit: tak křídla jsou přitažené gumovým okem
edit: tak křídla jsou přitažené gumovým okem
Zdravím.
Našel jsem toto vlákno. Pokud je to ještě aktuální, tak Wilga bez úprav létá spolehlivě. Pouze na přistání je potřeba využít klapky a trochu se to naučit. Já jí měl (na fotce firmy Flyfan je to ta modrobílá- PAMIR). Pokud si vzpomínám, tak do trupu se leze vrchem trupu. Na zajištění křídel si již nepamatuji. Měl jsem v ní 60cm3 ZDZ. Pouze jsem upravil podvozek. Z trubkového jsem použil tu část z tlumiči a tu pak vlepil do dodávaného podvozku .
Našel jsem toto vlákno. Pokud je to ještě aktuální, tak Wilga bez úprav létá spolehlivě. Pouze na přistání je potřeba využít klapky a trochu se to naučit. Já jí měl (na fotce firmy Flyfan je to ta modrobílá- PAMIR). Pokud si vzpomínám, tak do trupu se leze vrchem trupu. Na zajištění křídel si již nepamatuji. Měl jsem v ní 60cm3 ZDZ. Pouze jsem upravil podvozek. Z trubkového jsem použil tu část z tlumiči a tu pak vlepil do dodávaného podvozku .
Super díky. Wilga je ve výstavbě.
Marcel
Marcel
Staš píše:Zdravím.