Futaba FF-10 alebo JR DSX9

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
mho1
Kontaktovat uživatele:

Futaba FF-10 alebo JR DSX9

#1 Příspěvek od mho1 »

:?: Vie niekto poradiť pri kúpe RC súpravy? Rozhodujem sa medz Futaba FF-10 alebo JR DSX9. Pri porovnávaní som zatiaľ neprišiel na nič čo by mi vadilo na jednej alebo druhej súprave. Jedine upozornenie pri JR, že sa môže používať v suchom počasí a pri teplote 5-40 C. To mi trochu vadí, lebo by som rád lietal aj v zime. Ak má niektor praktické skúsenosti , napíšte prosím
Vosy
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Vosy »

Jediné, co mi chybí u FF10 je zpomalení pohybu serv pro pomalé vysouvání klapek, podvozku atd.
Sea Bee, 2T 8,5 ccm
Mustang P51B (LM), Dualsky 2826/12
Accipiter Badius - Night Flyer, osvětlení
pepas

#3 Příspěvek od pepas »

Mám JR a plná spokojenost, těch funkcí až z toho hlava bolí, ale programování se naučíš rychle a menu je vcelku přehledný. Jediný co mi na ni chybí nebo jsem ještě na to nepřišel je celkové vypnutí motoru ( chápej el. motoru nikoliv zhásínání spalováku to tam je ) U MPX jsem byl zvyklej při manipulaci mít motor vypnutej po té co mě 600W s apc elektro vběhlo do dlaně - 7 stehů
Mnoho předchůdců nyní: Mezek BF 109 Kyosho 1440 mm, Lightning P38 1310mm elektro, Mustang Šad model a pořád něco vymýšlím :-)
mho1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od mho1 »

Ja mám tiež zatial ešte MPX EVO7. Som s ním spokojný. Len teraz je na tej revízii v MPX V nemecku, čo mali ten škandál s nejakou poruchou a už 5 týždňou nelietam. Takže vážne rozmýšlam o kúpe novej RC súpravy. Je to pravda že u JR súpravy sa nedá lietať pod teplotu 5 stupňov? Ja by som ozaj rád lietal aj v zime
petko

#5 Příspěvek od petko »

Tak to si pozri toto vlakno. http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=872530.
Pre tych co nerozumeju - iste prijimace od futaby pre 2.4GHz pracuju len pri teplotach -10 az 60C. Par ludi uz (vraj) koli tomu havarovalo, asi nechali lietadlo na slnku.
LV
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od LV »

petko píše:Tak to si pozri toto vlakno. http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=872530.
Pre tych co nerozumeju - iste prijimace od futaby pre 2.4GHz pracuju len pri teplotach -10 az 60C. Par ludi uz (vraj) koli tomu havarovalo, asi nechali lietadlo na slnku.

Problémy s FASST sú hlavne v autách, kde je slabé chladenie a motor vyhreje priestor na viac ako 60°C. U lietadiel dosiahnuť teplotu v trupe nad 40°C nebude jednoduché....
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
petko

#7 Příspěvek od petko »

Citujem: ..."He has about 30 flights"...
Myslim ze islo o obrie modely a znova pripominam takych teplot sa u nas snad nemusime obavat, snad len netreba nechavat model na slnku.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“