Futaba T32MZ
Re: Futaba T32MZ
Zkus Ladasmodel.
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
Stejně jako všichni ostatni.Na dotaz.
Uz jsem ji objednal... V Praze. Dodaci doba... Zacatek rijna.
Nemate někdo ponětí o co jde? (resp nenarazili jste někde na bližší info o jaké kablíky jde) (si je proměřím sám)
https://futabausa.com/wp-content/upload ... cgbUDZp1rU
Si vubec nedovedu představit jak balím takhle drahou věc a posílám někam do řitě.
https://futabausa.com/wp-content/upload ... cgbUDZp1rU
Si vubec nedovedu představit jak balím takhle drahou věc a posílám někam do řitě.
Podobný problém měli už před lety s 12FG.
graup15 píše:Stejně jako všichni ostatni.Na dotaz.
Už jsem ti psal do sz na MH.
Co se týče toho problému 32MZ, má se to týkat hallových senzorů. Pozná se to podle toho, že se rozlaďuje neutrál, neutrál prostě není nula. Rekalibrace pomůže jen na krátkou dobu, než se to zase rozhodí.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Není to problém. V minulosti jsem posílal do Futabu, která nešla pravidelně zapínat do Německa. Kufr, originální krabice od Futaby. Odnesl jsem to v pátek do DHL zaplatil cca 2000,-, v úterý to měli. Poslali to tak, že jsem to další pondělí měl. DHL zpět jsem neplatil.
Tedy cca 10 dní bez vysílače. To se dá.
Tedy cca 10 dní bez vysílače. To se dá.
Díky kluci.
Pokud je to jen problém s hall senzory (a zatím mám najeto cca 30 hodin a OK) Tak to nebudu řešit.
Krabici..(papírovou) už nemám.
A ten kufr v kterém rádio bylo, jsem nasraně vyhodil..protože mi nakrklo, že rádio za cenu lehce ojetého auto naserou do kufru za pár šušňu.
Takže bych jim to musel poslat v tom mém antinárazovém, hermetické kufru

Pokud je to jen problém s hall senzory (a zatím mám najeto cca 30 hodin a OK) Tak to nebudu řešit.
Krabici..(papírovou) už nemám.
A ten kufr v kterém rádio bylo, jsem nasraně vyhodil..protože mi nakrklo, že rádio za cenu lehce ojetého auto naserou do kufru za pár šušňu.
Takže bych jim to musel poslat v tom mém antinárazovém, hermetické kufru
Dneska mi přišla výzva od Pelikána jako distributora a co je duležité i servisu Futaby pro východní Evropu, abych jim poslal seriové číslo rádia. Podle čísla obratem (fakt do 15 minut, boží !!) jsem se dozvěděl, že rádio poslat k Pelikánovi. Opravu podezřelých kablíků mezi Hall sensorem a PCB zajišťuje přímo Pelikán. Nikam do DE to nejde.
Navíc jsou mi ochotni poslat i ten kablík, ale výměnou svépomocí přijdu o záruku..
V každém případě, servis Futaby je zde v ČR.

Navíc jsou mi ochotni poslat i ten kablík, ale výměnou svépomocí přijdu o záruku..
V každém případě, servis Futaby je zde v ČR.
Dovedu si ten servis u Pelikana predstavit

Za ty penize bych to vzal a hodil bych jim to na hlavu.
Za ty penize bych to vzal a hodil bych jim to na hlavu.
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900
Dalibore, za ty prachy jsi mohl mít supr éro, např. Ventuse. 
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
Tak i kdyby to rádio stálo dvakrát tolik nikde není napsáno že se něco nepoj......všichni už dávno víme že nejdražší neznamená nejlepší o tom skálopevně přesvědčen a u mě v dílně se stím setkávám každou chvíli.Stejně tak že to samé jako na našich rádiích za x desítek napípám to samé na rádiu za pár tisíc.
Používám rádio s Příbora,né proto že je nejlepší,prostě se mi líbí,dobře ovládá a je lehké.Nicméně někdy žasnu,když vidím vedle sebe kamaráda se základním rádiem frsky co je schopen namixovat
ale to sem nepatří.
Používám rádio s Příbora,né proto že je nejlepší,prostě se mi líbí,dobře ovládá a je lehké.Nicméně někdy žasnu,když vidím vedle sebe kamaráda se základním rádiem frsky co je schopen namixovat
kovaco píše:Dalibore, za ty prachy jsi mohl mít supr éro, např. Ventuse.
No..super éro Ventus..je asi na delší diskuzi.
Ale já to rádio dostal k 50 tinám od syna. Takže dárek...