tomashr píše:
Ale je-li i nějaká jasně stanovená sankce za "prosté ignorovaní" si jistý nejsem. Tedy stav létám někde v ústraní kolem sebe, nic nepoškodím, ani neporušuji výšky, lidé se tam nevyskytují, jen zkrátka bojkotuji jakákoli identifikační čísla - může to někdo kontrolovat (a kdo?) a je dána konkrétní sankce?
Pravda pravda Tome.
Ma omluva za lehkou mystifikaci.... pro jistotu jsem dal rec s modelarem , pravnikem, clovekem co se velice dobre orietnoval v problematice ,kdyz se resil Doplnek X.
Pokud jsem dobre pochopil: mam vse splneno, tj. jsem slusny, pravidla dodrzujici modelar,zadny pruser se nestal, jen se proflakne ( nahodna kontrola , teply bonz ...) , ze nekde provozuji poletuchu, ktera spada pod registraci a nemam pridelene identifikacni cislo.
Tak v okamziku vstupu narizeni EU v platnost to bude muj jediny , vedome , nebo i nevedome spachany, hrich.
Podle reguli bych mel byt potrestan,protoze narizeni EU mam chapat jako zakon a neznalost zakona neomlouva.
Chybi pouze odpoved, kym a jak moc... k teto informaci jsem vsak jeste nedorazil.
veka1