Mojehobby.cz
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Mojehobby.cz
Přátelé už cca týden mě nejde Mojehobby.cz nevíte co se to děje, prodaly tuto doménu, nebo ji zrušili?
Re: Mojehobby.cz
Jede mi normálně, zkoušeno na Firefoxu a Chromu.
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
už jen elektry, LMS Beckov
Mne ide tiez , win10 a opera.
Domena sa ide predavat, tak to mozno obcas vypinaju, tazko povedat...
Domena sa ide predavat, tak to mozno obcas vypinaju, tazko povedat...
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Miro_V píše:Domena sa ide predavat, tak to mozno obcas vypinaju, tazko povedat...
Beží to furt. Načo by to vypínali?
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
LV píše:Beží to furt. Načo by to vypínali?
No asi ked sa neslo Tomíkovi pripojit ked to skusal
Ale moze byt aj chyba inde
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Miro_V píše:
No asi ked sa neslo Tomíkovi pripojit ked to skusal![]()
Super dedukcia. Gratulujem.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
2020/12/28//cca 04:44// Pod Win10 na Google Chrome mi http://www.mojehobby.cz/diskuze/ běží
Mám nějaký problém, neboť na na Chromu i na Firefoxu mě to hlásí, že server odmítl připojení. Nevím co jsem tomu serveru udělal.
Mně to taky funguje.
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
Tomík píše:Mám nějaký problém, neboť na na Chromu i na Firefoxu mě to hlásí, že server odmítl připojení. Nevím co jsem tomu serveru udělal.
Skus to este cez mobil , mozno je problem u tvojho poskytovatela internetu.
Ale ak nemas v mobile internet cez SIM kartu a pripajas sa cez wifi , tak sa budes musiet na wifinu pripojit niekde inde, nie na tu svoju.
Taky mi nejede. Ping sice funguje ale spojení se nenaváže. Skrz mobilní data to jede, ale skrz mého ISP ne.
Je pravdou, že výsledný efekt po haldě aktualizací způsobil řadu potíží. Např.
1. Chod řady aplikací se natolik zpomalil, že prohlížeče tak 30% pokusů hodnotí Nelze se připojit
2. V Chrome se promíchala nabídka již použitých Názvů účtů Po vypnutí v jednom se smazalo nastavení obou,
a to nevratně (nechtělo jít znovu zapnout), Zachraňoval to léta nepoužívaný Firefox
3. V Seznam to řešilo Zapsat namísto Log_in web adresu Log_out kde je volba z výčtu obdobná jako u Gmailu
4 ...
Chvíli to trvalo, ale ty nejpalčivějších potíže jsou nyní napraveny. Moudro a Murphy praví: Přijdou další "zlepšení"
Jaksi nechápu (stejně jako řada mých přátel: Jak to že ta zlepšení se ve skutečnosti jeví jako ZHORŠENÍ.
1. Chod řady aplikací se natolik zpomalil, že prohlížeče tak 30% pokusů hodnotí Nelze se připojit
2. V Chrome se promíchala nabídka již použitých Názvů účtů Po vypnutí v jednom se smazalo nastavení obou,
a to nevratně (nechtělo jít znovu zapnout), Zachraňoval to léta nepoužívaný Firefox
3. V Seznam to řešilo Zapsat namísto Log_in web adresu Log_out kde je volba z výčtu obdobná jako u Gmailu
4 ...
Chvíli to trvalo, ale ty nejpalčivějších potíže jsou nyní napraveny. Moudro a Murphy praví: Přijdou další "zlepšení"
Jaksi nechápu (stejně jako řada mých přátel: Jak to že ta zlepšení se ve skutečnosti jeví jako ZHORŠENÍ.
Tompe píše:Taky mi nejede. Ping sice funguje ale spojení se nenaváže. Skrz mobilní data to jede, ale skrz mého ISP ne.
No , ak mate s Tomíkom rovnakeho poskytovatela tak moze byt problem tam. Skuste sa skontaktovat a vymenit si informacie.
Dalsia moznost ma napada ze tie stranky moze blokovat niektory z antivir ci addblocker ci podobnych programov , skuste si popisat co mate a snad na nieco pridete.
Podle poskytovatele připojení to on neblokuje, dle něj to spíše vypadá na zablokovaní mé IP adresy. Tak nato kašlu, stejně to končí