KIWI - F3l/F5L
-
HONZIK 22
Re: KIWI - F3RES
Uz je ta nova kategorie KIWI -F3RES zaregistrovana na svazu? 
-
Karel Svoboda
Kiwáků je mrak, ale na soutěžích jich moc vidět není. Je třeba taky vyrazit na soutěž chlapci.
-
TomHlavinka
Přesně tak Karle, já to říkám každýmu, kdo odchází z dílny se stavebnicí pod pažou.
Zrovna tvoje soutěže v H.B. a večer před soutěží jsou super, člověk pak z toho "žije" celou zimu.
Nejsou to formule jedna, není potřeba žádný ostych, "nalítaný čas je druhořadá věc". Je to zábava v té nejčistší formě!
Zrovna tvoje soutěže v H.B. a večer před soutěží jsou super, člověk pak z toho "žije" celou zimu.
Nejsou to formule jedna, není potřeba žádný ostych, "nalítaný čas je druhořadá věc". Je to zábava v té nejčistší formě!
-
kastlikvita
HONZIK 22 píše:Uz je ta nova kategorie KIWI -F3RES zaregistrovana na svazu?
Tady si někdo dělá srandičky ze slušných lidí, kteří rádi lepí a hlavně brousí
Karel Svoboda píše:Kiwáků je mrak, ale na soutěžích jich moc vidět není. Je třeba taky vyrazit na soutěž chlapci.
Kiwíků je mrak a bude ještě větší. Však se na soutěži určitě zase potkáme
-
HONZIK 22
.. a doplňujou diagonální vzpěry ,či diagonálně celé žebra? Každopádně to vypadá pevněji a i pěkněji. 
-
kastlikvita
.. nelze si totiž nevšimnout, že konkurence v letošní sezóně počítá jen s větrným počasím 
-
HONZIK 22
No jo jo. Mě taky těší když si do nějaké konstrukce vložím nějakou svou konstrukční vychytávku.
Tedy alespoň myslím , že vychytávku.Brzdit se musím u retro modelů i když jsou jen pro mě. I tak dostanu vždycky ,,zdupec,,od nahodných kolemjdoucích,,ortodoxních příznivců kostního klihu,,. Ale to není případ KIWIHO, to je ještě mladý pták.
Tedy alespoň myslím , že vychytávku.Brzdit se musím u retro modelů i když jsou jen pro mě. I tak dostanu vždycky ,,zdupec,,od nahodných kolemjdoucích,,ortodoxních příznivců kostního klihu,,. Ale to není případ KIWIHO, to je ještě mladý pták.
Hlavně, aby nějaká soutěž letos byla...
fireball píše:Hlavně, aby nějaká soutěž letos byla...
V kalendáři je jich plno, můžeme létat korespondenčně, tak jak letos na jaře historiky
Všetci chvalia, ja som narazil na ďaĺší problém v elektroverzii....
Priemer motora je 22mm a šírka prepážok aj preglejkového dna je 20.5 mm.....
Bolo by treba upraviť stavebnicový trup pre elektroverziu...
Priemer motora je 22mm a šírka prepážok aj preglejkového dna je 20.5 mm.....
Bolo by treba upraviť stavebnicový trup pre elektroverziu...
http://lubo111.rajce.idnes.cz
A odstranil jsi části určené na elektro přestavbu? Je to označené na plánu i na bočnicích.
Jeti DC-24, Element F5J, Enjoy3, Piper 2,8
lodě Tito Neri, Smit Japan, Parat, Ragazza, Genesis.
lodě Tito Neri, Smit Japan, Parat, Ragazza, Genesis.
-
HONZIK 22
Nevim jestli existuje mensi prumerem motor. Jedina jina varianta na trhu o ktere vim je jiste skvely
https://horejsi.cz/Pages/DetailProdukt. ... cislo=3792
Ale to je prumerem stejny motor a navic furt neni.
https://horejsi.cz/Pages/DetailProdukt. ... cislo=3792
Ale to je prumerem stejny motor a navic furt neni.
jakub37 píše:A odstranil jsi části určené na elektro přestavbu? Je to označené na plánu i na bočnicích.
Samozrejme....
.. ale čo mi to je platné, keď ten motor tam pomedzi bočnice nedostanem....
Ide o to, že medzi bočnicami potrebuješ 22mm, aby si tam ten motor dostal..... ja tam mám 20.5 a u druhého trupu 20.7mm
Ja ho tam neako dostanem... ale pri nezlepených bočniciach by sa to upravovalo jednoduchšie...
-
TomHlavinka
Nesmíš tak spěchat a trochu si ty kroky rozmyslet. Serva jdou použít různá a na výkrese je to pochopitelné schematicky. Servo přepážka se lepí vždy s namontovanyma servama až při osazování modelu. Ne naopak, to jsem ještě neviděl. To se přece ani nemůžeš trefit na bowdeny!
Motor se namontuje na přepážku a ta se zalepí do trupu. Lépe se pak brousí přechody trupu na kužel, když můžeš nasadit na hřídel, než jen tak přikládat baj oko...
Motor tam jde dát vsak i teď. Bočnice musiš jednoduše trochu roztáhnout. Ten milimetr v místě kabiny jistě rozevřeš.
Motor se namontuje na přepážku a ta se zalepí do trupu. Lépe se pak brousí přechody trupu na kužel, když můžeš nasadit na hřídel, než jen tak přikládat baj oko...
Motor tam jde dát vsak i teď. Bočnice musiš jednoduše trochu roztáhnout. Ten milimetr v místě kabiny jistě rozevřeš.
TomHlavinka píše:Nesmíš tak spěchat a trochu si ty kroky rozmyslet. Serva jdou použít různá a na výkrese je to pochopitelné schematicky. Servo přepážka se lepí vždy s namontovanyma servama až při osazování modelu. Ne naopak, to jsem ještě neviděl. To se přece ani nemůžeš trefit na bowdeny!
Lepiť prepážku s motorom ????? ...no ešte som to nevidel... ale aspoň tá informácia pomôže ďaľším ľuďom ... Bolo by dobré upozorniť na to na výkrese...