Hledám kolegu modeláře
-
hrábě
Re: Hledám kolegu modeláře
jo, mam, stale nic
Pokud ti funguje motor tak zkus prohodit konektor z réglu(motor) místo konektoru serva a naopak a páčkou kterou jsi ovládal motor zkus jestli se pohne servo. mám to vyzkoušený
-
hrábě
motor funguje, i kdyz ho dam na kanal serv tak funguje, defakto vse slape, jen vsechny serva se ani nehnou
Psal jsem aby jsi na posici ovládání motoru dal konektor od serva a vyzkoušel zdali bude fungovat servo ,NÉÉÉ MOTOR
-
hrábě
asi jsem se špatně vyjádřil, ať dám konektor od serva kamkoli, nefunguje, zatímco když dám konektor od motoru kankoli, funguje
Taky napiš, jaké máš Tx/Rx (vysílač/přijímač).
Naposledy upravil(a) Sunn dne ned 07.02.2021 10:14, celkem upraveno 2 x.
Tak máš v háji serva jedině sehnat nové(jiné) a vyzkoušet, zase mi připadá ale dost zvláštní že by ti odešly všechny najednou,mě se nikdy nestalo že by mi servo odešlo po "elektrické" stránce a to ani po té co jsem omylem otočil konektory a pokud jak píšeš že ti motor funguje na všech posicích tak přijímač by měl být v poho.Ještě jednou asi blbě se zeptám máš konektory bílím(žlutým) drátkem píchlé směrem k čelu přijímače???Je to tedy záhada.....
-
hrábě
mam x9l a x8r, vse mam zapojeno spravne, (zkousel jsem i otocit a nic)
Založil sis a nastavil v OpenTx nový model?
To by bylo víc než zvláštní aby musel znovu nastavovat když mu na všech posicích motor funguje a servo né,no zas až tak dalece můj rozum nesahá.
-
hrábě
jo, založil, zkoušel jsem 3x přepípat a nic
Máš servotester abys vyzkoušel serva bez připojení na přijímač?
A jaký v tom je rozdíl jestli prokazatelně funkční přijímač nebo testr??Doposud jsem si myslel že je to jedno no ale myslet znamená h...o vědět 
dratek píše:A jaký v tom je rozdíl jestli prokazatelně funkční přijímač nebo testr??Doposud jsem si myslel že je to jedno no ale myslet znamená h...o vědět
Ty jsi jeho tiskový mluvčí nebo co?
ne nejsem jsem ale rád si rozšiřuji obzory a novinek není nikdy dost a když se zeptám PROČ tak chci znát i PROTO nic víc