Nepociťuji z mé strany že by to měla být hádka,naopak každá nová informace se počítá.Hele ty serva ti normálně fungovaly všechny a taky všechny najednou přestaly???
Servotester se ti hodí i v budoucnu mimo jiné např. na nastavení středové polohy serva při montáži bez nutnosti používat rádio. V tomhle případě s ním vyloučíš nebo potvrdíš chybu serva. Je to investice (u těch nejjednodušších) cca 100 Kč. Podobné problémy jsem už několikrát viděl u kamarádů, prakticky vždy šlo o špatné nastavení OpenTx. Je to tvoje první letadlo které jsi v OpenTx napípával? Zkoušel sis nastavení v Companionu? Má Taranis X9 Lite monitor signálu pro serva?
serva mi este neservovaly nikdy, servotester je v plánu (zatim v dlouhém planu), jo, je to moje první open tx, ale hraju jsi s nim už 2 měsíce, a videa od RiMra taky pomohly, x9l má servomonitor, ale tam taky nic...
Tuto informaci o servomonitoru jsem tak nějak vydedukoval už asi před hodinou kdy jsem se tě ptal na signály(funkčnost všech posic na přijímači) a ty jsi mi potvrdil že motor ti běží na všech kanálech takže záhada pokračuje,hlavně nefunkční všechny serva naráz mě nenechávají bez přemýšlení PROČ.
Blbý nápad-máš polohu páky na servu alespoň přibližně na středu?Mohlo by se stát že páky budou nastaveny na konci dráhy a pak žádný signál nepřemůže koncovou polohu serva ,je to spíš takový nástřel