@ prikrylm
Mohu ještě jeden dotaz ohledně přijímače v Sling Mini - na uvedení do módu párování jsi používal ten připájený béžový konektor na desce přijímače?
Reely verze ho nemá, ale pajecí body tam jsou, zkusil bych to spárovat s FS- i6.
RC házedlo Sling mini
Re: RC házedlo Sling mini
Můj Sling (přijímač s protokolem Pelikan), když se zapne je přijímač asi 5s v párovacím režimu. Pokud v této době najde "párovací" signál, spáruje se s vysílačem, který ho vysílá. Pokud nic takového nenajde, přejde do "std" režimu a očekává signál z rádia, se kterým je spárovaný.
(na okraj)
Ještě jsem zkoušel variantu "záškodník", kdy model je spárovaný s jedním vysílačem, tento vysílač zapnu a druhý "záškodnický" zapnu do režimu párování a pak teprve zapnu model.
Pokud byl model napárovaný s originál rádiem, tak normálně pokračoval s ním. Pokud byl spárovaný s multiprotokol modulem, tak se model spároval s originál rádiem a tomu druhému ho "ukradl".
Zkusil jsem jen 2x (statisticky nevýznamné) a orig rádio bylo o kousek blíž, tak nevím, jestli to není chyba měření. Ale zajímavé mi to přijde.
(na okraj)
Ještě jsem zkoušel variantu "záškodník", kdy model je spárovaný s jedním vysílačem, tento vysílač zapnu a druhý "záškodnický" zapnu do režimu párování a pak teprve zapnu model.
Pokud byl model napárovaný s originál rádiem, tak normálně pokračoval s ním. Pokud byl spárovaný s multiprotokol modulem, tak se model spároval s originál rádiem a tomu druhému ho "ukradl".
Zkusil jsem jen 2x (statisticky nevýznamné) a orig rádio bylo o kousek blíž, tak nevím, jestli to není chyba měření. Ale zajímavé mi to přijde.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Dík moc za info
@prikrylm To info o chování origošu a multiprokokol při souběhu je zajímavé.
Kdy a jak si další vlastnící mohou vyzkoušet.
Vzhledem k obvyklé vzdálenosti koincidence párování bez vědomí pilota to není příliš pravděpodobné, v nějakých
chumlech při kamarádském polétání (nebo soutěži omladiny) by to mohlo objasnit potíž párování.
Kdy a jak si další vlastnící mohou vyzkoušet.
Vzhledem k obvyklé vzdálenosti koincidence párování bez vědomí pilota to není příliš pravděpodobné, v nějakých
chumlech při kamarádském polétání (nebo soutěži omladiny) by to mohlo objasnit potíž párování.
@guchar - lítat asi půjdu s napárovaným strojem, navíc pravděpodobnost, že budou dva lidi párovat stejný protokol ke svým strojům ve stejné chvíli je poměrně malá. Pokud přece (sraz Slingů), tak vysílání párovacího signálu asi budou muset hlásit. 
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)