Ostrava - ranní lítání
Když už tady zaznělo LMK Paskov, nevíte někdo zda tento klub má nějaké své www stránky ? Hledal jsem, ale bohužel asi špatně, nenašel jsem 
Sonic High Wing Enya 3,2ccm
Dvouplošník Safír 3,2ccm
Q.B. 20 H2 3,5ccm MVVS 0,8KW laděný výfuk
Noname RCV2
Easy Glider elektro
Skylady II
souprava Hitec Optic 6 Sport
Dvouplošník Safír 3,2ccm
Noname RCV2
Easy Glider elektro
Skylady II
Takže nikdo jiný o LMK Paskov nic bližšího nemáte? Musí přece něco existovat, kde si sepisují třeba termíny a výsledky soutěží včetně fotek atd. jako má třeba LMK Ikarus.
"V dnešnim světě kompjutru jutrutrutrutru."
"V dnešnim světě kompjutru jutrutrutrutru."
Dvouplošník Safír 3,2ccm
Noname RCV2
Easy Glider elektro
Skylady II
Dvouplošník Safír 3,2ccm
Noname RCV2
Easy Glider elektro
Skylady II
Měl bych dotaz a možná mi někdo z Vás poradíte. Pořídil jsem si model SONIC a řeším jaké serva tam osadit. Doporučená jsou HS-422, ale HS-311 jsou o dost levnější a cca stejných parametrů. Máte někdo zkušenosti a poradíte mi jestli mi tam budou stačit ty HS-311? Nikde jsem nenašel tuto otázku, tak mě napadlo ji vložit sem. Ono na těch 4ks serv je nějaký ten cenový rozdíl, ale zase se mi nechce ušetřit 500,- na úkor životnosti, spolehlivosti a jistoty.
Dík
Dík
Dvouplošník Safír 3,2ccm
Noname RCV2
Easy Glider elektro
Skylady II
Dvouplošník Safír 3,2ccm
Noname RCV2
Easy Glider elektro
Skylady II
Nevíte někdo jestli je možno lítat se spalovákem na letišti LMK Paskov v Hrabové ? S elektro tam chodím běžně, ale spalovák si nejsem jistý. Někdo tady o tom už sice psal, ale pro jistotu se ptám znovu.
Dík.
Dík.
Dvouplošník Safír 3,2ccm
Noname RCV2
Easy Glider elektro
Skylady II
Dvouplošník Safír 3,2ccm
Noname RCV2
Easy Glider elektro
Skylady II
pmarvel píše:Měl bych dotaz a možná mi někdo z Vás poradíte. Pořídil jsem si model SONIC a řeším jaké serva tam osadit. Doporučená jsou HS-422, ale HS-311 jsou o dost levnější a cca stejných parametrů. Máte někdo zkušenosti a poradíte mi jestli mi tam budou stačit ty HS-311? Nikde jsem nenašel tuto otázku, tak mě napadlo ji vložit sem. Ono na těch 4ks serv je nějaký ten cenový rozdíl, ale zase se mi nechce ušetřit 500,- na úkor životnosti, spolehlivosti a jistoty.
Dík
Zkusenost nemam, ale resil jsem pred mesicem stejny problem do skoro stejneho era
Classic EP a zkusenejsi kolega mi potvrdil ze tam 311 staci.