Fokker D VII
Fokker D VII
Zdravím všechny modeláře.
Po dokončení polomakety britské SE 5a jsem se rozhodl pro stavbu německého protějšku a to Fokkeru D VII. Je v měřítku cca 1:6,7, tím vyšlo rozpětí na 1,3 m. Tak aby se mi to vešlo do auta bez rozebírání.
Po dokončení polomakety britské SE 5a jsem se rozhodl pro stavbu německého protějšku a to Fokkeru D VII. Je v měřítku cca 1:6,7, tím vyšlo rozpětí na 1,3 m. Tak aby se mi to vešlo do auta bez rozebírání.
Naposledy upravil(a) luftvogel dne stř 07.04.2021 11:42, celkem upraveno 1 x.
Re: Fokker D VII
Zdravím,
pěkná práce. Jestli můžeš. dej sem i obrázky SE 5a.
pěkná práce. Jestli můžeš. dej sem i obrázky SE 5a.
Kamufláž Hermann Goring, listopad 1918. Na lozengovou kamufláž jsem si netroufl, tak zvítězila celá bílá. Snad to bude vypadat slušně.
Směrovka s výškovkou a zbraně. Dneska jsem dostříkal křídla bílou, takže už jen kříže a lak.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkné.
V těch barvách to vypadá nádherně.
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
Děkuju moc.
Dnes jsem to vše slepil a udělal N výztuhy z uhlíkových trubek. Chladič se mi nelíbil, tak jsem ho prerobil. Ještě to není definitivně dodělané, ale letuschopné. Čekám na maketu motoru s výfuky. Kamarád, který mi to doufám vytiskne ale bydlí v Mariánských lázních, tak musím ještě počkat kvůli omezenému cestování.
Dnes jsem to vše slepil a udělal N výztuhy z uhlíkových trubek. Chladič se mi nelíbil, tak jsem ho prerobil. Ještě to není definitivně dodělané, ale letuschopné. Čekám na maketu motoru s výfuky. Kamarád, který mi to doufám vytiskne ale bydlí v Mariánských lázních, tak musím ještě počkat kvůli omezenému cestování.
- Buckeye-Blitz
Moc hezké...ten plánek je z outerzone?
Myšlenka,kterou nelze vyjádřit stručně, nezasluhuje, aby byla vůbec vyslovena.
Abych se přiznal, tak nevím. Jsem to odněkud stáhnul. Vypadá to na nějaký plánek k rozsypu. Já to měl v podstatě jen kvůli rozměrům. Konstrukci mám jinak, profily jiné atd. Jestli to někdo chcete, tak mi dejte email do SZ, já to pošlu-má to 1 mega.
Promiň že se opakuju, ale ta bílá mu fakt sluší.
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
-
JardaRůžička
Moc pěkná práce.