Zenit 1:25, výzkumná loď (3D tisk a příprava stavebnice)
Re: Zenit 1:25, výzkumná loď (3D tisk a příprava stavebnice)
Děkuji, s kreslením je fakt hodně práce. Ale přibývá to. Vytiskl jsem už i nějaké detaily a pokračuji s nástavbou.
Kompletace zadní snížené nástavby. V bocích z ABS a v rozích z resinu jsou odtokové trubky.
Začínají přibývat i nějaké detaily - zadní paluba.
Krása....
Je vidět že kdo umí, tak na 3D tiskárně jdou dělat obdivuhodný a jinak těžko a pracně
zhotovitelný věci. Super práce a jen tak dál.
Je vidět že kdo umí, tak na 3D tiskárně jdou dělat obdivuhodný a jinak těžko a pracně
zhotovitelný věci. Super práce a jen tak dál.
Mini Titan, Velocity 90, Azimut Atlantic Challenger, Mangusta 65 Open, Futaba T 14 MZ
Díky, díky
Po nějaké době, zase nějaké novinky, je to už ve stavu, kdy to je připravené na nástřik, takže hurá na barvení. Věc, která mě vždy tak trochu děsí
. Nicméně, docela to zatím ujde.
Po nějaké době, zase nějaké novinky, je to už ve stavu, kdy to je připravené na nástřik, takže hurá na barvení. Věc, která mě vždy tak trochu děsí
Trocha maskování a první půlka trupu jde co finální černé.
Další práce na barvení trupu a lepení nápisů.
No, uběhlo trochu víc času od posledního příspěvku, ale zato práce pokročila natolik, že se výrazně přiblížilo finále. Proběhly i drsné plavební zkoušky, první loni v červenci v Bleckede v labském přístavu v silném větru a ošklivých poryvech, které lodi s výtlakem asi 7kg nijak nevadily. A další letos, viz. následující příspěvky dále.
Velmi mě potěšily jízdní vlastnosti, kormidlo s klapkou (Flap Rudder) funguje naprosto skvěle a samotný pohon v kombinaci s plnou výchylkou, umožňuje prakticky otočení na místě. K tomu ještě pomáhá případně i bow thruster. Loď je krásně stabilní a při jízdě drží přesně směr.
Velmi mě potěšily jízdní vlastnosti, kormidlo s klapkou (Flap Rudder) funguje naprosto skvěle a samotný pohon v kombinaci s plnou výchylkou, umožňuje prakticky otočení na místě. K tomu ještě pomáhá případně i bow thruster. Loď je krásně stabilní a při jízdě drží přesně směr.
Stožár a další akce v Německém Greven (Westeroder See).