Kluci skvělá práce !!! takové to tam nebylo už děsně dlouho !! Děkujeme !!
Jinak otázka na tělo : Nechce někdo napsat dinoletiště na sebe ? Aktuálně je psáno na mě, a jak bydlím už tak daleko, tak je to špatný... Defacto se nic nemění, jen by bylo napsáno na někoho jiného, kdo by se tam o to alespoň mohl občas podívat a nějak tomu tam šéfovat???
sgames píše:Hoši tak nám Asental prodal pozemky pod letištěm jiné společnosti, na kterou není žádný kontakt, a tak si myslím že jsme tam dolítali.
Ahoj přecedo.. zatím bych neházel flintu do žita, pokud bylo řádně uhrazeno nájemné a nedošla od původního vlastníka výpověď, tak potom nájemní smlouva přešla tzv. cessí na nového vlastníka za stejných podmínek. Původní vlastník by měl navíc o prodeji předmětu nájmu nájemce písemně informovat. Takže bych počkal co se z toho vyvrbí a uvidíme
Tak kluci je to tak, že jsem mluvil s novým majitelem A :
Je ochoten smlouvu prodloužit za podmínek jak to je, ale má to jedno ale ... Budou tam výhledově něco stavět, takže by se tam dalo létat rok - dva. Těžko říci Pokud bych to tam měl na ten rok-dva prodloužit, tak již ne na sebe, ale převedl bych to na někoho jiného. Pokud se nikdo nenajde, tak tam smlouvu ukončím, a bohužel by letiště oficiálně zaniklo. Za pár let by zaniklo i prostorem (budou tam nějaké baráky či co)
Prosím o vyjádření VŠECH. Přece jen jsme tam nechali dost sil, peněz, potu a je to škoda ....
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Neprodloužíme... oficiálně tam od nového roku letiště není. Lítat se tam asi může chodit jako individuál (to nikomu nevadí) jen už to není ošetřeno papírově bohužel...
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Maly update . Vse je domluveny,litat muzeme.Nikomu to nevadi. Navezl se recyklat at ta prijezdovka trochu vypada.Nejspis behem vikendu by mela probehnout akce s nazvem "rozhrň to ". Termin jeste upresnim. p.s. parky s sebou.
Hola hola, Kdyby jste chteli na nejake posezeni nebo zabrany, nebo pristresek nove nadrozmerne palety, nemyslim tim zabrany v letu,, vtip,, daruji za odvoz. Z Karvine Frystatu. Rocne se mi jich nasbira tak 39 ks. Dnes to vypada asi takto.