Variometr a výškoměr SkyAssistant
Re: Variometr a výškoměr SkyAssistant
petrhus píše:Díky za informaci. Připojil bych SA k servisnímu konektoru napájecího aku, ke krajním vývodům + a -, střední vodič bez připojení. Je to tak správně? Výrobce toto řešení v návodu neuvádí, ale pro model s elektropohonem to je docela důležité. To co jde z BECu regulátoru do přijímače není to hlavní. Nebude fungovat iniciace hlášení vysílačem, ale předpokládám, že si na SA mohu nastavit intervaly hlášení nebo mezní hodnoty napětí pro hlášení. PH
Nájdeš to na stránke výrobcu :
http://www.pitlab.com/skyassistant-variometer/faq.html
Ano, toto by mělo být správné zapojení pro měření aku 2S a 3S.
Pořídil jse SA a mám dotaz. Nainstaloval, vypadá to, že to dělá vše co má, jenom jsem nenašel v návodu nějaké doporučení co a jak přibližně nastavit, nebo spíše vysvětlení co je co. Musím zkoušet jednotlivé položky co mi bude vyhovovat, nebo je někde vysvětleno, co jednotlivé nastavení znamenají. Jde mi třeba o polžku Nastavení hlasových hlášení, nějaký ty pásma necitlivosti a podobně.
Možná jsem něco přehlídnul, kdyžtak budu laborovat.
Možná jsem něco přehlídnul, kdyžtak budu laborovat.
Ventus3 5.33m - EMS,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,XB-8 ,FrSky 20X,
Tak jsem dnes narazil na zajímavý problém. Zapojil jse Skyassistanta d era na příjmač MPX 12k M-Link. Bohužel všech 12k je plných a tak jsem ho zapojil do zdířky proB/D, což by měla být baterka a nebo jsou tam konektory pro sensor. Bohužel to nefunguje jak má. Sice to vše hlásí, ale cca každých 4s to vyšle sadu rychlých pípnutí odhadem 5 za sebou. Nakonec jsem odpojil žlutý kablík na SA a bylo po problému. Zřejmě tam leze něco, co SA vadí. Jinak vše funguje. Musí být ten signálový kablík připojený?
Dá sa ešte niekde zohnať?
nedavno bly dva na modelbazaru.
Už tam mám inzerát na poptávku, snáď sa tam ešte nejaký objaví..