unitedhobbies.com
unitedhobbies.com
Ahoj, nevíte jak to teď vypadá s dodávkami z hobbycity? Objednal jsem 18.7. z honkong opustilo 26.7. a zatím nikde nic. Četl jsem tady že jsou nějaké problémy s doručením li-pol. Máte někdo podobné zkušenosti?
Re: unitedhobbies.com
Novas píše:Ahoj, nevíte jak to teď vypadá s dodávkami z hobbycity? Objednal jsem 18.7. z honkong opustilo 26.7. a zatím nikde nic. Četl jsem tady že jsou nějaké problémy s doručením li-pol. Máte někdo podobné zkušenosti?
No nevím jak z hongkongu, ale hi-model během olypmiády neposílá žádné baterky a podobné zboží.
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Tak to som rád, že to niekomu pomohlo
U mňa to vyriešili tak, že som dostal nazad $ vo forme kreditu na ďalší nákup. V pohode som ho potom využil neskor.
jakas píše:georg píše:Kluci hele chci poslat něco na reklamačku do číny(regul), jak jste to dělali?
Nedávno jsem to zkusil podle markova článku a funguje to snad lepe než reklamace domácího zboží.Po 14dnech od odeslání jsem měl doma nový regulátor.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Novas píše:Ahoj, nevíte jak to teď vypadá s dodávkami z hobbycity? Objednal jsem 18.7. z honkong opustilo 26.7. a zatím nikde nic. Četl jsem tady že jsou nějaké problémy s doručením li-pol. Máte někdo podobné zkušenosti?
Kupoval jsem dvě Lipolky - celková hmotnost balíku 1,3 kg. No a mám je na stole a koukám na ně.
Posting Date Posting Time Drop-off Point
1-Aug-2008 18:51 Pick Up Service
Date # Location Delivery Status
1-Aug-2008 Hong Kong Item posted and is being processed.
1-Aug-2008 Hong Kong Processed for departure.
1-Aug-2008 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 1-Aug-2008
3-Aug-2008 Czech Republic Arrived and is being processed.
3-Aug-2008 Czech Republic Pending customs inspection.
4-Aug-2008 Czech Republic Unsuccessful delivery because the addressee was not at the address indicated or addressee's office was closed.
4-Aug-2008 Czech Republic Delivered.
G0tik píše:caute dalo mi to taku adresu
Yuheng Wu --(pravdepodobne tu je ciaslo reklamacky)--
C/O Warranty Returns Dept.
1616 Goldfield Industrial Center
1 Sui Wo Road
Fotan, HONG KONG
to mam secko napisat na balik ?
Myslím, že tak to bude správně. Na tom balíku co mi dneska přišel byla tebou uvedená adresa odesílatele. Takže piš, piš.
Tak balíček se už našel. Samozřejmě ležel na poště už od 30.7. a nikdo nedal vědět. Ještě že jsem se tam zeptal protože jinak už to za pár dní posílali zpátky. No alespoň zkušenost pro příště.
- spellcross123
- Kontaktovat uživatele:
Třeba v tomto mám 6ks HXT500: http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=1015 (ale to je už fakt nahraně - zvlášť na klapkách, hihi).
HXT900 tady používá asi skoro každý. Dají se tam koupit i opravdové šmejdy, ale ty ověřené jsou za danou cenu parádní...
HXT900 tady používá asi skoro každý. Dají se tam koupit i opravdové šmejdy, ale ty ověřené jsou za danou cenu parádní...
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Me prisli prachy zpatky na kreditku do 14 dnu + jeste 10 kc navic - rozdil kurzu. Musel jsem se s nimi ale nejdriv 2 vetama dohodnout mejlem.AR1 píše:Jakou máte zkušenost se zrušením již zaplacené objednávky, když zboží nebylo odesláno - není na skladě? Uvádějí tam že nevrací poštovné...ale přitom nic neposlali...Zrušil jsem objednávku a mám kredit jen bez poštovného. Písnu jim, než se vyjádří, víte někdo něco?
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Ano, presne tak, ako ti to napísali, tak to tam na balík napíš. To číslo je ID reklamácie a je potrebné, aby Číňan vedel ku komu a k čomu sa ten balík vzťahuje. Je to doležité !
G0tik píše:caute dalo mi to taku adresu
Yuheng Wu --(pravdepodobne tu je ciaslo reklamacky)--
C/O Warranty Returns Dept.
1616 Goldfield Industrial Center
1 Sui Wo Road
Fotan, HONG KONG
to mam secko napisat na balik ?
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te