Easy uletel co dalej ? :)

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Zero
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Zero »

_George_ píše:
brigadir píše:Ja som sa už lúčil s modelom po troch dňoch pátrania. Ale sused mi povedal: daj deckám kýbel zmrzliny a uvidíš ten cvrkot. Model sa našiel.

Jeden modelár od nás stratil model a našiel sa až po pol roku. Našiel ho horár v lese :D
Samozrejme že mal na modeli adresu a tel. číslo. :wink:

tak to asi taky začnu praktikovat :) asi si na EGE místo těch registračních čisel napíšu adresu a telefon :lol:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Walhalla »

jasne.. jen je potreba doufat, ze ho nanajde nekdo, komu proletel oknem do baraku, kde se neodrazil od obri plazmy, otockou to nevzal prez hifi stereo a v poslednim skubnuti neprevratil obri akvarko.. :-)
robotmz

#33 Příspěvek od robotmz »

potom už ostáva jedine ja nič ja muzikant :-)))))))))))))))))))))))))))
kurnik prečo bola na nejakom sprostom lietadle moja adresa s mojim číslom, to musel byť kkt :-)))
Danar

#34 Příspěvek od Danar »

robotmz píše:potom už ostáva jedine ja nič ja muzikant :-)))))))))))))))))))))))))))
kurnik prečo bola na nejakom sprostom lietadle moja adresa s mojim číslom, to musel byť kkt :-)))

>>> Modeláři mě zřejmě nemají rádi, proto spáchali tuhle akci namířenou proti mé nevinné osobě a vy jste se bohužel stali obětí jejich špatného vtipu. Zde Vám nabízím své rameno na vyplakání a vyjadřuji hlubokou lítost nad Vaší ztrátou rybičky Emilky :twisted: .
martin303

#35 Příspěvek od martin303 »

Dakujem za rady pouzil som takmer vsetko. Na nedelu mam dohodnute 4 decka, na druzstve uz som bol a povedali ze ma pridaju do zoznamu. ( bol som uz druhy :) ) a kupil som prostrednictvom kamarata z Ciech ktory ide zajtra ku mne focusa po dieloch. ( To je inac fakt neuveritelne ze u vas sa to da cele kupit za 299+299+99 a u nas nic. Doobjednal som z hobbycity vsetko ostatne a uz sa trasem kedy to dorazi. V pripade ze z tych prvych veci nieco vyjde budem predavat olietaneho easyho za par korun aj s baterkou. :)
Jura

#36 Příspěvek od Jura »

Ahoj, já sem si nakonec vyrobil tohle:
Obrázek
http://www.rc-cam.com/lma.htm
Funguje to perfektně. Když vypnu vysílačku tak to začne velmi silně pípat. A má to i další funkci - pamatuje si to kolikrát během letu došlo k výpadku signálu a pak vydává stejný počet pípnutí. Do kukuřice ideální.. :wink:
EAGLe+FX18
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“