Polétání kolem Poděbrad

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bedl4_Jedl4

Polétání kolem Poděbrad

#1 Příspěvek od Bedl4_Jedl4 »

Zdravím, kolegové... Chtěl jsem se zeptat, jestli chodíte někdo polétat v okolí Podebrad, Nymburk... Chodím na letište Malá Strana u Chotěšic... Kdyby někdo chtěl můžeme se potkat, dneska dopoledne jsem větral P - 38. Díky za odezvu a krásné dny na polétání
Přílohy
IMG-20210514-WA0014.jpg
kingfisher

Re: Polétání kolem Poděbrad

#2 Příspěvek od kingfisher »

Zdravím.
Na M.Stranu chodím létat také, už 16 let. Nevím jestli jsme se někdy potkali, asi ne. V Nymburce jsem to zkoušel na letišti, je tam také parta prima modelářů, ale já tam byl jenom párkrát ve všední den.
Přílohy
20201025_143601.jpg
Bedl4_Jedl4

Re: Polétání kolem Poděbrad

#3 Příspěvek od Bedl4_Jedl4 »

Také zdravím, já jsem z Městce, takže to mám kousek. Myslím že určitě nepotkali. Letam chvilku, tak se můžeme někdy dohodnout a potkat se tam...
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“