Ake lietadlo ?

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
M4rek

Ake lietadlo ?

#1 Příspěvek od M4rek »

Nazdar,
ake lietadlo by ste mi odporucili tak do 4 000 SK na elektropohon komplet so vsetkym, pripravene k letu ? Nejake s ktorym mate dobre skusenosti, moze byt aj vetron alebo podobne, kedze tu nemame letisko, tak neni kde rozbehnut sa a pristat, jedine z ruky.
hubon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od hubon »

V žádném případě bych nekupoval skylady, ikdyž se na ní mnoho lidí (ne)naučilo létat, tak bych radši sáhnul třeba po Focusovi od RCM Pelikán, to by už mohlo slušně létat. http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=33028
kovar
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od kovar »

Já se naučil lítat na Filipovi 400 od Pelikána. Strašně hodné a pěkné éro. Určitě neprohloupíš. Každopádně budeš muset investovat do vysílače. Za tuto cenu asi žádný rozumný set nekoupíš.
jakas
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jakas »

V této cenové relaci bych doporučil cesnu od pelikana jsou na ni dobre ohlasy i kamarad ktery ji doporučil znamému a ji i zalétaval tak ji chválil.

Více zde:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12087
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od BOSS8 »

hubon píše:V žádném případě bych nekupoval skylady, ikdyž se na ní mnoho lidí (ne)naučilo létat, tak bych radši sáhnul třeba po Focusovi od RCM Pelikán, to by už mohlo slušně létat. http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=33028

POZOR - set Focus má úplně stejný vysílač jako SL, zbytek elektroniky bude asi taky stejný (shit). Stavebnice Focuse kterou jsem konkrétně viděl,měla pokroucenou výškovku a kormidlo nedrželo na stabilizátoru (nezalepené panty). Každá druhá stavebnice se údajně vrací na reklamaci (elektronika). A člověk který létal Easy Starem i s Focusem prohlásil že, - Focus je velmi nepovedená kopie Easy Stara (letové vlastnosti).
markzv

#6 Příspěvek od markzv »

Wild Hawk
M4rek

#7 Příspěvek od M4rek »

ta Cessna sa mi celkom pozdava

btw neviete o nejakom zahranicnom e-shope kde su lacnejsie tieto veci ? okrem e-bay ?
jakas
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od jakas »

MZ

#9 Příspěvek od MZ »

Taky dávám hlas pro Wild Hawka. Cena je sice 3000, ale když k tomu připočtu další dva akupacky (800), nabíječku (3500), akumulátory do rádia (400), silnější motor, větší vrtuli, serva na dodělaná křidélka, lepidlo, páska (800) a teď ještě plánuju regl JES 20 a 123 článek 2300mAh, s těma čtyřma baterkama už budu lítat přes hodinu (1500), tak jsem v tom pro začátek za 10 000 8O :lol: Ale WH je super, dost jsem ho pomlátil, ale pořád mě to s ním baví a zatím neuvažuju o ničem jiném. Naučil jsem se s tím lítat naprosto sám.
Wild Hawk 4k, díky lepidlu a skelné pásce pořád ještě drží pohromadě
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Marek71 »

MZ:
No neviem... ale toto sa mi nezdá ako dobrá cesta. Práve RC set je na to, aby si mohol za málo peňazí hneď lietať a potom prestúpiť na niečo poriadne. Nevidím zmysel v tom vrážať také peniaze do setu typu WH.

Ja som na začiatku vrazil 11.000, ale to bol ES. A v tej cene bola aj nabíjačka a Optic 6 - oboje mi slúži doteraz.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od BOSS8 »

marek71 - Ano - to je rozumná investice.
robotmz

#12 Příspěvek od robotmz »

Marek71 píše:MZ:
No neviem... ale toto sa mi nezdá ako dobrá cesta. Práve RC set je na to, aby si mohol za málo peňazí hneď lietať a potom prestúpiť na niečo poriadne. Nevidím zmysel v tom vrážať také peniaze do setu typu WH.

Ja som na začiatku vrazil 11.000, ale to bol ES. A v tej cene bola aj nabíjačka a Optic 6 - oboje mi slúži doteraz.

pod tento názor sa kľudne podpíšem... 8) presne na toto je určený hocijaký "set".

- dúfam že nabíjačku ešte aspoň zúžitkuje
M4rek

#13 Příspěvek od M4rek »

no ten easy star je kus dahy pre mna ... je sice na ebay za 200 doalro kale este dalsich 200 je postovne.

Mne sa pozdava najviac ta cessna, elbo sa da kupit na ebay uz aj s brushless motorom za dobru cenu.

Co poviete ? Cessna alebo Wild Hawk ?
Multiplex EasyCub l HITEC Optic 6 Sport
robotmz

#14 Příspěvek od robotmz »

wildhawk bez debaty :wink:
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od lubo1 »

M4rek píše:no ten easy star je kus dahy pre mna ... je sice na ebay za 200 doalro kale este dalsich 200 je postovne.

Mne sa pozdava najviac ta cessna, elbo sa da kupit na ebay uz aj s brushless motorom za dobru cenu.

Co poviete ? Cessna alebo Wild Hawk ?

Easy star - tatramodel 2200 SK.... ale je to len model bez výbavy - nie set
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“