Zdravím Vás,
máte již někdo praktickou zkušenost s motorem NGH GT9?
Zkušenost s motorem NGH GT9
Re: Zkušenost s motorem NGH GT9
Ty jsi ho ještě nikam nenamontoval? Sám jsem na to zvědavý.
P.S. co s tím tlumičem? Táta psal, že ho chcete oprubovat, jak pasuje a pak si klidně jedete na jarňáky
.
P.S. co s tím tlumičem? Táta psal, že ho chcete oprubovat, jak pasuje a pak si klidně jedete na jarňáky
Hitec Aurora 9X
Namontoval jsem ho na prkno a zatím nechodí tak, aby šel namontovat do modelu. Proto se ptám, zda to už někdo vyzkoušel.
Zdravím tak čo už tento motor niekto pouziva?Mne dnes prišiel takže neviem posudit co to je ale v blízkej dobe ho dám aspoň na stolicu.Model ešte nieje dostavaný.
Máte někdo zkusenost, jak na motoru nastavit spravne predstih? Povolil se mi snimac a nevim, jestli ho mam nastaveny spravne, protoze jsem to delal naposledy pred lety na pionyru
. Kazdopadně v navodu je nejake nastaveni popsane, predstih je nastavený "na ucho" motor běží a kupoduvu chytá krásně napoprvé.
-
JardaRůžička
Já bych to tak nechal. Dávám přednost uchu před předepsanými čísly.jelensoft píše: Kazdopadně v navodu je nejake nastaveni popsane, predstih je nastavený "na ucho" motor běží a kupoduvu chytá krásně napoprvé.
- kaplik
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, prosim o pomoc s prvnim benzinem
Mate nekdo praktickou zkusenost s "novou" NGH GT9?
- zajima me, jak je to s vyfukem, na puvodni verzi vsichni z duvodu hluku menili original vyfuk za kompatibilni vyfuky od ASP atd.
- problemy s carb z puvodni verze uz nejsou?
Nasel by se někdo, kdo ma prime prakticke srovnani s RCGF 10cc Stinger?
Duvod… potrebuji se rozhodnout, jaky vhodny 10cc benzin motor pro Hangar 9 Valiant 10cc.
Diky za pomoc.
Mate nekdo praktickou zkusenost s "novou" NGH GT9?
- zajima me, jak je to s vyfukem, na puvodni verzi vsichni z duvodu hluku menili original vyfuk za kompatibilni vyfuky od ASP atd.
- problemy s carb z puvodni verze uz nejsou?
Nasel by se někdo, kdo ma prime prakticke srovnani s RCGF 10cc Stinger?
Duvod… potrebuji se rozhodnout, jaky vhodny 10cc benzin motor pro Hangar 9 Valiant 10cc.
Diky za pomoc.