AETR s jedním reverzem a trochou subtrimů fungovalo... bohužel dříve, než jsem to doseřizoval jsem někde ztratil zubatý pastorek z jednoho serva, takže to je asi konečná. Těžko by to někdo prodával, na vytištění je to moc malé a nějaké starší vraky už lidi asi povyházeli....
No nic, byl to takový pokus po letech ho vyndat ze skříně a zkusit honit Jumperem s Multimodulem....
mSP 190
Re: mSP 190
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
Velká gratulace k tomu rozchození. Akorát teda pak smůla. Možná by to šlo vytisknout na SLA tiskárně (i do zásoby). Ufon ji tady myslím má/měl.
aj RiMr ma SLA tlacku
keby si velmi chcel, mozem skusit pohladat tie moje dve, prakticky nepouzivane komplety
keby si velmi chcel, mozem skusit pohladat tie moje dve, prakticky nepouzivane komplety
Na SLAčku by to možná šlo, otázkou je pružnost materiálu, a kdo by to kreslil, když je to tak mrňavé, že bych to asi ani neuměl oměřit. Jednodušší by byl nějaký vrak... ale ze Slovenska to nestojí za komplikace s dopravou.
Občas se někde prodávají náhradní lineární serva, ale bez fyzického srovnání se těžko určuje možná nahraditelnost, ať už pastorku nebo celého serva.
Občas se někde prodávají náhradní lineární serva, ale bez fyzického srovnání se těžko určuje možná nahraditelnost, ať už pastorku nebo celého serva.
skus odmerat to ozubene kolecko na druhom serve (priemer, pocet zubov, priemer osky) a pripadne odfot, za pokus to stoji, mozno sa najde aj rozumna nahrada
Vnější průměr kolečka 2mm, hrídelka 0,65mm.
nahradne koliecka na HXT900 maju 3mm vonkajsi priemer, mozno 5g alebo mensie servo ak by si mal po ruke pokazene