gul halmhat píše:
Neni treba nic vymyslet ani vyvijet. Takovy system jiz existuje. Psal jsem zde o nem pred ca. rokem a pul, kdy se na me drtiva vetsina mistnich diskuteru sesypala jako vosy na cuc na klade a kdy jsem byl pote co jsem popisoval situaci, ktera jiz nastala a jeste nastane za vizionare, snilka, fantastu a podobne.
Je to odpovidac implementovany do leta pouzivaneho duplexniho RC prijimace systemu Crossfire. Je kompatibilni s jeste dele fungujicim systemem FLARM ktery je v alpskych zemich vyuzivan predevsim v pilotovane oblasti - primarne byl urcen pro mala letadla kvuli zamezeni kolizim v clenitem horskem terenu. Protoze funguje v na frekvenci 868MHz (ISM/SRD Band) je jeho implementace do dalsich systemu vyuzivajicich stejne frekvence (napriklad FRSKY ale klidne i JETI) otazkou update SW a poplatku za administraci systemu.
Pro prehlednost jak vypada stav pohybu FLARM vyuzivajicich letadel v realnem case viz. gliderradar.com - doplnuju - aby bylo videt jak to funguje tak je dobre se na to podivat kdyz se leta nejlepe v termice - dnes odpoledne bylo v alpach "narvano".
GH
Nevím, zda se na tebe diskutující sesypali jak vosy kvůli tomu, co jsi předpovídal, nebo kvůli tomu, kvůli čemu jsi apeloval. To, že se pravidla pro provoz v nízkých výškách se budou upravovat, a proč, bylo jasné už kolem roku 2015, možná i lehce před, kdy se objevil návrh EK, a kde celkem jasně bylo napsáno, že jde o zavedení pravidel umožňujicí využití prostoru právě pro ekonomickou činnost v oblasti autonomních dronů. Situace do budoucna je jasná - buď provozovatel dronu splní pravidla organizační i technická, nebo nebude létat. Pokud se bude něco pohybovat v prostoru, bude muset o své pozici informovat okolí, a být schopen informace přijímat a adekvátně reagovat. To, jaký systém bude vybrán a certifikován asi moc neovlivníme, můžeme jen doufat, že bude takový, aby ho unesl dron. Snažení SMČR šlo tím směrem, aby se na modely nevztahovaly stejné podmínky jako pro automní drony, protože jsou provozovány VLOS na místech, kde je to bezpečné, a lidmi, kteří jsou zodpovědní. Předpokládám, že do budoucna ani toto nebude stačit, a buď se modely podřídí plně podmínkám pro provoz autonomních dronů, a/nebo se bude létat na vyhrazených letištích, která budou pro ostatní drony známa. Neznám postupy certifikace různých leteckých přístrojů, ale většinou jsou tyto přístroje díky certifikaci drahé, takže by mělo být cílem snah modelářů umožnit létání s modely v prostoru modelářských letišť ideálně s možností vyhlášení dočasných prostorů pro provoz modelů i mimo tyto letiště bez identifikačních přístrojů. Toť můj, možná nepřesný, názor na budoucnost létání s modely.
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570