Čierny deň
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Čierny deň
Dnes som nemal dobrý deň, podarilo sa mi rozbiť polystyreňáka FW190 D a vcelku záhadne sa mi rozsypala VOP a SOP na Relaxovi. Komentár aj fotky tu:
http://mojefotogalerie.com/rc/index.php ... y-den.html
Ak by niekto mal nejaký nápad ohľadom opravy toho Relaxa, uvítam, Moja predstava je kúpiť, alebo vyrobiť pevnejšie páky na kormidlá a poriadne prilepiť buď purexom, alebo nejakým epoxidom. Smerovku k výškovke prilepím tiež buď purexom, alebo epoxidom. Čo bude lepšie ?
http://mojefotogalerie.com/rc/index.php ... y-den.html
Ak by niekto mal nejaký nápad ohľadom opravy toho Relaxa, uvítam, Moja predstava je kúpiť, alebo vyrobiť pevnejšie páky na kormidlá a poriadne prilepiť buď purexom, alebo nejakým epoxidom. Smerovku k výškovke prilepím tiež buď purexom, alebo epoxidom. Čo bude lepšie ?
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
MArek71: FoceWulfa slepis jako nic. Koukni jak dopadl kdysi zalet meho Mustanga:
http://www.letecka.cz/fota/akce/kl_2007_03_03/kl_06.jpg
Trocha UHU poru a byl z neho zase chlapik. Ani bys nepoznal, ze byl kdy bourany.
http://www.letecka.cz/fota/akce/kl_2007_03_03/kl_06.jpg
Trocha UHU poru a byl z neho zase chlapik. Ani bys nepoznal, ze byl kdy bourany.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Ted koukamna toho Relaxe. Covece Purexem bych se bal! Mam zkusenost, ze Purex az tak moc zazracne nedrzi. Kuprikladu kombinace Depron - balza drzi vylozene blbe (a to i pri perforaci povrchu). Kombinace balza / uhlik bych se bal, ze bude drzet jeste blbjejc.
Volil bych radeji epoxid...
Paky bud ty sroubovaci a nebo taky epoxid a prosytit s nim i tu balzu okolo.
Volil bych radeji epoxid...
Paky bud ty sroubovaci a nebo taky epoxid a prosytit s nim i tu balzu okolo.
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Dám si poradiť a kúpim epoxid, predpokladám radšj nejaký 30min. ako 5min., mám pravdu ? A použijem ho na spoj smerovka - výškovka a na tie páky. Inak, purexom som včera lepil výškovku k uhlík. trubke a to drží fest. Som to teraz skúšal odlepiť a ani náhodou
To už nechám tak...
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Sekunďákom som lepil páky na krídelká. Tam to drží zatiaľ dobre, každá páka išla takámi výčnelkami cca. pol centimetra dovnútra, takže tam by som sa toho nebál.
Ale na tie kormidlá asi použijem ten epoxid. Sklolam. páku normálne zarežem do balzy úplne skrz a zalejem a hotovo. To musí držať.
Ale na tie kormidlá asi použijem ten epoxid. Sklolam. páku normálne zarežem do balzy úplne skrz a zalejem a hotovo. To musí držať.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Dusi: No je pravda, ze pravy depron + drevo docela drzi. Ale na veky me to teda neprislo. Pokud je tam nejake namahani - napriklad ohly depron pres nosnik, tak tam to drzelo pomerne neslavne - stacilo trosku zabrat a odlepilo se to po cele delce. To same zeleny pron pod plovouci podlahy + balsa na trupu.
Marek71: Ta 2 strikacka stoji kolem 190,- ale mnozstvi ted z hlavy nevim - myslim, ze to ale bude urcite mene. Nicmene i tak tam toho je na 20 podobnych oprav, ktere planujes.
Marek71: Ta 2 strikacka stoji kolem 190,- ale mnozstvi ted z hlavy nevim - myslim, ze to ale bude urcite mene. Nicmene i tak tam toho je na 20 podobnych oprav, ktere planujes.